Az Oroszlánynak minden meccs élet-halál

Mohácsi Máté szerint az első két forduló után átbeszélték és kielemezték a hibáikat.

Az első két forduló nem sikerült jól az újonc Oroszlány számára az NBI/A csoportjában, ám a harmadik mérkőzésen már összejött a siker: az Ubillát és Djuricot nélkülöző Zalaegerszeg otthonában, vendégként tudott nyerni a gárda. Mohácsi Máté, az OSE játékosa szerint ők nem készültek külön Ubilla hiányára - őt kérdeztük a mérkőzés után.

"Tulajdonképpen mi úgy készültünk, mintha Ubilla is játszana, különösebb tervünk nem volt arra, hogy ha ő nincs, akkor mi a taktika. Nyilván a ZTE elvesztette az egyik legfontosabb játékosát, de azt gondolom, hogy ez semmit nem von le az érdemünkből. Kollektív csapatjátékot mutattunk az egész mérkőzés során és végre elhittük, hogy tudunk nyerni, illetve mindenki, aki a pályára lépett rengeteget tett a sikerért!" - mondta a Kezdő5.hu-nak Mohácsi.

Az összecsapáson maga Mohácsi is remekelt, 14 pontot szórt, fontos szerepe volt abban, hogy sikerült nyerniük - úgy érzi, hogy csapatként is előreléptek a korábbiakhoz képest.

"Az első két forduló után átbeszéltük, hogy miben kell javulni, kielemeztük a hibáinkat és sok dolgon változtattunk. Szerintem az volt a kulcs, hogy jól tudtuk elkezdeni a mérkőzést, tulajdonképpen szinte végig vezettünk és a végén sem remegtek meg a kezek. Számomra ez természetesen egy picivel több volt mint egy átlagos meccs, mert mégiscsak négy évet töltöttem el Zalaegerszegen, de tudatosan azon voltam, hogy ne ragadjanak el az érzelmek, talán ezért is tudtam jól teljesíteni."

A társaság a következő hétvégén a 0-3-mal álló Kaposvárt fogadja lelkes szurkolótábora előtt.

"Mindenképpen szeretném megemlíteni a szurkolóinkat, elképesztő támogatást nyújtanak számunkra, nélkülük biztosan nem sikerült volna így ez a mérkőzés. Számunkra minden meccs élet-halál, ahogy volt ez is, a Kaposvár elleni is az lesz. A céljaink nem változtak: napról-napról, meccsről-meccsre fejlődnünk kell és megpróbálni megmaradni a középmezőnyben, stabil csapattá formálódni, hogy ne legyen kiesési gondjaink."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus