Csirke: A Falco és a Szolnok ellen ez nagyon kevés lesz

A védekezésre és a sok eladott labdára hívta fel a figyelmet a PVSK mestere, vasárnaptól nagyon keményen fognak előbbivel foglalkozni edzéseken.

Pécsi VSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák 85-76

Csirke Ferenc: Gratulálok a csapatnak, és gratulálok a szurkolóinknak. A mai győzelmünkhöz ők is hozzátettek a második félidőben. Két rossz dologra hívtam fel a játékosaim figyelmét a mérkőzés után: a 17 eladott labdára, és a gyenge védekezésünkre, ami könnyű kosarak sokaságát engedélyezte a Szegednek. Most resetelünk egyet, és vasárnaptól keményen elkezdünk a védekezésünkkel az edzésen foglalkozni, mert a Falco és a Szolnok ellen ez nagyon kevés lesz.

Andjleko Mandic: A PVSK ma jobb volt, bár nekünk is lehetett volna esélyünk nyerni. Nem voltunk elég okosak, fontos pillanatokban sorra hoztuk a rossz döntéseket, főleg támadásban. Küzdöttünk, próbáltunk kapaszkodni, de a Pécs mindig előttünk járt. Az is döntőnek bizonyult, hogy a hazaiak pontosabban dobtak, főleg a mérkőzés vége felé.

Simon Kristóf: Nagyon örülök a győzelemnek, mert sok hibával játszottunk, főleg a 17 eladott labdánk tűnik aggasztónak. Annak ellenére, hogy előkelő helyen állunk a tabellán, még nagyon sok munka vár ránk, a hibáinkat mindenképp javítanunk kell.

Vágvölgyi Ákos: Gratulálok a Pécsnek, sajnos a végére bedaráltak minket. Nem ez a meccs volt számunkra amit most meg kellett nyernünk, de úgy érzem végig partiban voltunk a hazaiakkal.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus