Csorvási: Nagy öröm, hogy hosszú hónapok után újra nyertünk idegenben

Nikola Lazics szerint voltak gondjaik hét közben és az új irányító beépítéséhez is idő kell.

JP Auto - JKSE - Egis Körmend 88-90

Nikola Lazics: Az első félidőben nagyon sok hibát követtünk el, nagyon rosszul védekeztünk, és nem rajtunk múlott, hogy csak 7 pont volt a hátrányunk. A második félidőben sokkal több energiát mozgósítottunk, de 88 pont sem volt elég a győzelemhez. Voltak gondjaink a hét közben, s az új irányítónk csapatba építéséhez is kell még idő.

Antonis Constantinides: Gratulálok Lazics mesternek és csapatának, hiszen nagyon jó együttest győztünk le. Harminchét percen át a mi akaratunk érvényesült, és úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. Köszönöm szurkolóinknak, hogy ide is elkísértek bennünket, és együtt örülhettünk a régen várt idegenbeli győzelmünknek.

Damier Pitts: Hisznek bennem a csapattársaim és az edző, és ez nagyon sokat segített nekem. Korábban hallottam már a magyar ligáról, de nem tudtam, milyen itt a játék. Az első mérkőzésen nagyon jól éreztem magam, de sokat kell még együtt dolgoznunk, hogy eredményesek legyünk.

Csorvási Milán: Az utóbbi két bajnokink nagyon szoros volt, 1, illetve 2 ponttal nyertünk. Itt Jászberényben 3 negyeden át uraltuk a játékot, de a 4. tízpercben nagyon magunkra húztuk a berényieket. Nagy öröm számomra és a csapat számára is, hogy hosszú hónapok után ismét tudtunk idegenben mérkőzést nyerni.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus