Ferencz Csaba szerint nagyon nagy dolgot ért el a Körmend

Így látták az edzők és a játékosok a középszakasz utolsó fordulóját.

Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK 88-68

Matthias Zollner: Először is gratulálok a csapatunknak. Azt gondolom, hogy megfelelő választ adtunk az elmúlt számunkra nagyon nehéz mérkőzésre. Különösen büszke vagyok, ahogy védekeztünk ma. Mert Szolnok a Szolnok minden, csak nem egy rosszul támadó csapat. Most a gyors regenerálódásra koncentrálunk és arra, hogy készen legyünk a szombati mérkőzésre a negyeddöntőben. Még egyszer gratulálok a csapatunknak és hatalmas köszönet a szurkolóknak, akik szerdán már play off hangulatot teremtettek. Előre tekintve szeretném, ha hasonló szurkolás lenne szombaton is.

Dragan Alekszics: Gratulálok a Körmendnek. Ők felkészülten jöttek a mérkőzésbe és mi is felkészülten érkeztünk. Ebben az atmoszférában a fiatalok nem tudtak olyan teljesítményt nyújtani, mint egy másik pályán. Még egyszer gratulálok a Körmendnek. Remélem, hogy készen leszünk a szombati nagyon fontos playoff mérkőzésre. A mi célunk most az, hogy a legjobb 4 csapat közé kerüljünk. Utána meglátjuk, utána meddig tudunk menni, hogy állunk a sérülésekkel. Remélem, hogy több szerencsénk lesz. Sok sikert kívánok a Körmendnek a play offban.

Ferencz Csaba: Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült ez a nagyon fontos mérkőzést megnyerni. Sok sikert kívánunk a Szolnoknak. Most egy egészen más dologról beszélni. Én úgy gondolom, hogy óriási dolog, hogy egy ilyen kisvárosnak, mint Körmend van egy ilyen kosárcsapata és tényleg nagyon nagy dolognak érzem, hogy az első helyen zártuk a középszakaszt is. Úgy érzem, hogy minden körmendi és minden Körmend-szurkoló büszke lehet erre a csapatra és nagyon szeretném megköszönni a csapat nevében a sok segítséget mindenkinek, aki a csapat mellett áll, teljesen mindegy, hogy szurkoló, szponzor vagy család. Nagyon szépen köszönjük és haladunk szépen a céljaink felé.

Rudner Gábor: Először is szeretnék gratulálni a Körmendnek a győzelemhez. Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz. Az elején sikerült velük tartani a lépést, viszont aztán a mi hibánkból is egy hullámvölgybe kerültünk az eladott labdák révén és ebből nem sikerült kijönnünk úgy, ahogy mi szerettünk volna. Holnaptól már a rájátszásra fókuszálunk. Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez és az első helyhez is.

JP Auto - JKSE - Pécsi VSK-VEOLIA 82-84

Lo Elhadji Malick: Gratulálok a Pécsnek. Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk és az is lett. Most a Pécs jött ki jobban a végjátékból, de egy rossz savam sem lehet játékosaimra, mert nagyot küzdöttek. Sok bajunk van, de nem adjuk fel, megyünk tovább és szombaton megpróbáljuk visszavenni a pályaelőnyt. Sok mindent tudnék még mondani erről a mérkőzésről, nagyon szomorú vagyok, hogy nem sikerült nyernünk.

Csirke Ferenc: Gratulálok csapatomnak és a Jászberénynek is. Ez igazi play off szintű találkozó volt. Jól kezdtünk, s talán korán elhittük, hogy könnyen nyerhetünk. Ötpontos hátránynál fontos triplákat dobtunk és sikerült fordítanunk. Több futásra és passzra lesz szükség a negyeddöntőkben a Jászberény ellen, s akkor sikeresek lehetünk. Szerintem a következő egymás elleni mérkőzéseink is hasonlóak lesznek majd.

Czirbus József: Gratulálok a Pécsnek. Nagyon nehéz mérkőzés volt, melynek a hajrájában többször is volt lehetőségünk pontot, pontokat szereni, de sajnos hibáztunk. Nagyot küzdött a csapat, s szombaton megpróbáljuk visszavenni a pályaelőnyt a Pécstől.

Kameron Taylor: Tudtuk, hogy nagyon kemény mérkőzés vár ránk Jászberényben. Küzdöttünk, harcoltunk és sikerült győznünk. A pályaelőnyt megszereztük, s szeretnénk azt meg is tartani, de tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű, mert a Jászberény erős csapat.

KTE-Duna Aszfalt - DEAC 55-82

Forray Gábor: Először is nem a mérkőzéssel kapcsolatosan kezdeném. Szeretnék a Gereben családnak és Líviának nagyon sok kitartást kívánni, bízunk benne, hogy le tudja győzni ezt a fontos rangadót az életében. A csapatom és én is kitartást kívánunk az egész családnak, várjuk őt mihamarabb vissza. A mai estén a második negyedtől a Debrecen jobban játszott, ez nem vitás. Nagyon tompán játszottunk, főleg támadásban. A mérkőzés nagy része a birkózásról szólt. Mi enerváltan, tompán, pontatlanul, nyögvenyelősen támadtunk. A Debrecen végig vezetett a mérkőzés alatt. A tudatos, tervszerű építkezés nagyon jól látszik a csapaton, jövőre még jobbak lesznek a bajnokságban. A csapatomnak is gratulálok, hiszen nagyon kemény mezőnyben sikerült a play-offba verekedni magunkat. Új fejezet indul szombattól számunkra. Koncentrálunk a következő ellenfélre, akinek a személye majd a nyolc órai mérkőzésen fog kiderülni. Nagy kihívás elé állunk, ha így játszunk, akkor nem sok esélyünk lesz a későbbiekben, de ez a csapat már többször bebizonyította, hogy a fiúk nagyon jól tudunk játszani. A debreceni szurkolóknak külön köszönet, hogy ennyien ellátogattak és támogatták a csapatukat hétköznap is.

Berényi Sándor: Gratulálok a csapatomnak, szépen játszottak. Ma talán az egyik legjobb védekezésünk volt. A Kecskemét tompasága is kellett ehhez, de ez a mi érdemünkből nem von le semmit. Nem tudom mikor volt ilyen, hogy ilyen szoros volt a tabella közepe, a kupánál, a bajnokság minden szakaszát tekintve, és a play-offba jutásért folytatott végjátékban is. Most nem sikerült ezzel így kell élnünk. Második éve vagyunk az élvonalban, szépen épül a klub és szép jövő elé néz. Köszönöm mindenkinek a munkáját, aki hozzájárult ahhoz, hogy ilyen jó csapat összejött. A play-offba jutott csapatoknak gratulálok.

Lukács Döme: Gratulálok a Debrecennek, megérdemelten győztek. Úgy vettem észre, hogy elég rosszul kezdtünk, ebből később sem sikerült kilábalni, ezt megbüntette keményen a Debrecen. De nincs semmi gond megyünk tovább, bejutottunk a play-offba, ahol igyekszünk a legjobb eredményért

Ivosev Tomislav: Sajnos nem tudok semmit mondani, mert ezzel a győzelemmel nem sikerült bejutni a play-offba. Büszke vagyok a csapattársaimra nem csak ez a győzelem miatt, mert az utóbbi négy meccset megnyertük, de még ez sem volt elég a play-offhoz. Jó csapat vagyunk, sajnos vége számunkra a szezonnak. Gratulálok a Kecskemétnek a play-offba jutáshoz, és sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakban.

Zalakerámia ZTE KK - Sopron KC 80-89

Bencze Tamás: Sajnos a középszakaszban néhány meccs bizonyos időszakában alulmotiváltak voltunk, ami erre a találkozóra is jellemző volt. Örültem volna a győzelemnek, de összességében jobb volt a Sopron. Némi reménysugár, hogy a fiataljaink hozzá tudtak tenni a találkozóhoz. 

Sabáli Balázs: Úgy készültünk, hogy gondjai ellenére a ZTE még inkább összekapja magát. A találkozó első felében jól játszottunk, a másodikban gyengébben, akkor a ZTE nagyon harcos volt. Örülök, hogy Angelo Warner, aki reggel jött vissza Amerikából, a döntő pillanatokban jól játszott.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus