Ivkovics megköszönte Budapestnek, Perl elégedett

Valanciunas szerint keményen játszott a magyar válogatott, Adomaitis is kiemelte a mieink fizikális állapotát. 

Magyarország–Litvánia 50–73

Ivkovics Sztojan, Magyarország (nso.hu): Köszönöm Budapestnek, hogy vendégül látta a mérkőzést és telt ház előtt léphettünk pályára. A játékosaim csodálatos emberek, mindent megtettek ezen a két meccsen, hogy bejussunk a következő körbe, ami egyenlő azzal, mint ha ott lennénk az Európa-bajnokságon. A harmadik selejtezősorozatot töltjük együtt a srácokkal, tizennyolc meccsből tizenhármat megnyertünk, úgy gondolom, ez jelentős siker. Készülünk a világbajnoki selejtező szeptemberi, következő fordulójára.

Dainius Adomaitis, Litvánia (nso.hu): Védekezésünknek köszönhetjük a győzelmet. Tudtuk, hogy a magyar válogatott erős hazai pályán, fizikailag jól felkészített játékosokból áll. Sikerült kevés ponton tartani az ellenfelet, ahogy azt a negyedek eredményei is mutatják.

Perl  Zoltán, Magyarország (nso.hu): Elismerésem a litván válogatottnak, jó meccset játszottunk vele, büszkék lehetünk arra, amit mutattunk. Fiatal csapatunk mindent megtett, sikeres idényt zártunk a nemzeti együttessel, elégedett vagyok.

Jonas Valanciunas, Litvánia (nso.hu): Nehéz meccs volt, főleg az elején jól játszottak a magyarok, dobóhátvédjeik betaláltak néhányszor kintről és kifejezetten kemény kosárlabdát mutattak be. A mérkőzés nagy részében azt csináltuk, amit tennünk kellett, így megnyertük a találkozót.

fotó: FIBA

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus