Különleges szezonra számít a MAFC légiósa

Eric Washington szerint vannak annyira jók, mint néhány A csoportos csapat, ezt megmutatták a DEAC ellen.

Ugyan az élvonalban nem tudott bent maradni, a B csoportban remek csapatot építenek a MAFC-nál - a gárda légiósa ebben a szezonban az irányító poszton játszó Eric Washington lesz, aki nagyon szívesen igazolt a magyar fővárosba.

"Úgy éreztem, hogy a MAFC-nál hisznek bennem a legjobban, lehetőséget adnak nekem és ez minden, amit kérhetek. Ugyan csak a B csoportban szerepelünk, de vagyunk annyira jók, mint néhány A csoportos csapat, ha nem jobbak, mint ahogy azt megmutattuk tegnap" - mondta a Kezdő5.hu-nak Washington, utalva a péntek esti, 83-81-es, szoros meccsen elszenvedett DEAC elleni vereségre..

"Elégedett voltam azzal, ahogyan játszottunk, kemények voltunk és végig küzdöttünk. Oké, még korai szakaszban járunk, meg kell szoknunk egymást, különösen igaz ez rám, hiszen nekem ez volt az első meccsem a srácokkal. Komoly kihívás, de szerintem jó lesz együtt fejlődni és harcolni ezekkel a srácokkal" - beszélt az említett felkészülési mérkőzésről.

"Van bennünk potenciál, jó játékosaink vannak, ha minden összeáll, különleges szezonunk lehet. Az edzőnk nagyszerű, mentálisan kemény, sokat vár el tőlünk és folyamatosan hajtani fog minket, ami mindig segít, emiatt is gondolom, hogy jó évünk lesz."

Washington szerint egyébként készen áll arra, hogy ő legyen a MAFC vezére. "Természetesen, ezt imádom. Egész életemben ebben a szerepkörben játszottam, voltam sikeres és sikertelen is ilyen szituációban, de ezek összesége vezetett el idáig. Készen állok erre a kihívásra."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus