Lóránt szerint Szombathelyen nem mindig van esélye az ellenfeleknek nyerni

Az Alba Fehérvár csapatkapitánya a Falco elleni vereség után elmondta, tudták, hogy sokkal jobbnak kell lenniük, hogy győzni tudjanak, akkora hazai pályát kapnak a szombathelyiek.

Az M4 Sport által Lóránt Péterrel készített interjú a mérkőzés után:

- Szokták mondani a rájátszásban, hogy mindegy, hogy mennyivel kap ki az ember, 1 ponttal vagy 30-cal, de nektek most nagyon nem volt mindegy az az 1-2 pont különbség.

- Nem. Először is szeretnék gratulálni a Falcónak! Úgy gondolom, hogy nagyon jól játszottunk, úgy, ahogy kell idegenben. Azt is tudtuk, hogy sokkal jobbnak kell lenni, mert olyan hazai pályát kap a Falco. A végjátékban azért volt 1-2 olyan ítélet, amiért szeretnék gratulálni a játékvezetőknek is azért, hogy egy ilyen jó iramú és egy ilyen jó elődöntőbe belenyúltak. De nem baj, tanulunk belőle, és azon leszünk, hogy továbbjussunk és bejussunk a döntőbe.

- Megértem, ilyenkor nyilván feszült az ember, és egy nagyon szoros mérkőzést veszítettek el. Az első félidőben is úgy tűnt, mintha a higgadtságotokat is elveszítettétek volna, mégis sikerült a térfélcsere után fölrázni magatokat.

- Nincs higgadtság, nincsen semmi ilyen. Ez egy playoff-elődöntő, itt azért nagy a tét. Egy nagyon jó csapat ellen játszunk, vagyis játszottunk. Igazából ez egy kemény mérkőzés volt, jó mérkőzés volt. A végén az egy labda az nekik ment be, de azért volt a végén 1-2 büntető, ami nem kellett volna, mindegy... Csütörtökön javítunk!

- Azt bizonyítottátok, hogy tudtuk nyerni idegenben, akár a Falco otthonában is, megvolt rá az esélyetek.

- Megvolt az esély, de azt azért tudni kell, hogy Szombathelyen nem mindig van esélye a csapatoknak arra, hogy nyerjenek. Én úgy gondolom, hogy érdemes ezt kielemezni, és azt is érdemes lesz, hogy jelezzük, ha mondjuk valakinek szabadna vagy nem szabadna fújni a mi meccsünket, de ezt majd le kell ülni, és meg kell beszélni a csapattal.

Forrás - m4sport.hu
Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus