Még nem szokott össze a PVSK, fejlődni kell

Demeter Attila beszélt erről.

fotó: pvsk-panthers.hu

Egy gyengébb első játékrésszel, de győzelemmel indította NB I.-es idényét a PVSK-Veolia a Kaposvár ellen. A forgatókönyv pedig Szombathelyen is hasonló volt, de a Falco könyörtelenül kihasználta az első félidei gyengébb szereplést.

- Nagyon nehéz megmondani, milyen a csapat igazi arca. Nem játszottunk edzőmeccseket, így nem nagyon tudom, milyen lesz az a kép, amit mutatni fogunk – árulta el a bama.hu-nak Demeter Attila, a PVSK-Veolia hármasa. - Az első félidő egyik mérkőzésen sem sikerült jó, de a másodikban a Kaposvár ellen már nagyon jól játszottunk, tartottuk az agresszivitást. Az ellenfél akkor kicsit el is fáradt, mi pedig rá tudtunk tenni egy lapáttal. A Falco azért megmutatta, miért Bajnokok Ligájás csapat. Az viszont biztató, hogy volt tartásunk. A második félidőben mutatott játék jobb volt, arra lehet építkezni.

- Az biztos, hogy nem vagyunk összeszokva. Edzőmeccsek nélkül most zajlik az a folyamat, hogy megismerjük a másikat. Most tanuljuk, hogyan mozognak a társak, mikor és mire kell őket használni. Még kell idő – jelentette ki. - A Kaposvár meccsen éreztem, hogy megvan köztünk a bajtársiasság. A Falco ellen kevésbé, de az annak is köszönhető volt, hogy gyorsan tetemes előnyre tett szert az ellenfél. Viszont ebben a helyzetben is szurkolni kell, biztatni a másikat. Még ebben is fejlődnünk kell, de tudunk egymásért küzdeni.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus