Okorn örül, hogy komolyan vették a TF-et

Beák Gábor szerint a fővárosiaknak hiányzott Bergstedt.

Serco - TF-BP - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 65-93

Ales Pipan: Nagyon rosszul kezdtük a meccset, szinte semmi energiát nem vittünk bele a játékba. Rengeteg volt a hibánk, főleg a találkozó elején, a jövőben igyekszünk ezeken dolgozni és kijavítani őket.

Gasper Okorn: Nagyon örülök annak, hogy komolyan álltunk hozzá a találkozóhoz és ennek megfelelően kezdtünk is. A találkozó első negyedében megalapoztuk a mai győzelmünket, amely fontos volt az alapszakasz harmadik helye szempontjából. Sok sikert szeretnék kívánni a TF csapatának az alsóházi küzdelmekhez.

Beák Gábor: Ki kell küszöbölni a hibáinkat, nem sikerült valami jól ez a meccs számunkra. Bergstedt eltiltása lejárt, így a fontos meccseken ismét a csapattal lehet. Hiányzott ma a rotációból, a Falco így magasabb szerkezetben tudott játszani. Vannak nagy csapatok például a Szolnok, aki ellen jól játszottunk, a Falco ellen azonban ma nem sikerült.

Hódi Patrik: Köszönetet mondanék szurkolóinknak. Fontos meccset sikerült megnyernünk, ezzel megalapoztuk az alapszakasz utáni harmadik helyet és az eredményeket is visszük tovább. Tudtuk gyakorolni ma a héten az edzésen betanult dolgainkat. A sorozatban negyedik győzelmet követően jó a hangulat a csapaton belül. A középszakaszban nehezebb meccseink lesznek.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus