Papp Péter: Sok meglepetést fogunk okozni a szkeptikusoknak

A ZTE hátvédje úgy érzi, hogy sokat tud fejlődni, szerinte minden fiatal tudja, hogy miért van Egerszegen és képes lesz elvégezni a feladatát. 

Durázi Krisztofer, Bagó Martin és Gulyás Milán mellett Papp Péter is tagja a ZTE fiatal magyar magjának, mindannyian ezen a nyáron érkeztek Egerszegre és komoly szerepük lehet a csapat sikerét tekintve. A Kezdő5.hu-nak Papp Péter beszélt arról, hogy milyenek az eddigi tapasztalatai új csapatánál.

"A bajnokság végén úgy éreztem, hogy eljött az idő, hogy váltsak és egy új klubnál próbáljam ki magam. Mindenképpen olyan klubban akartam játszani, ahol bíznak bennem és komoly szerepet kapok - Bencze Tamás személye is nagy szerepet játszott abban, hogy végül Zalaegerszeget választottam. Eddig minden nagyon tetszik, az edzések is jók, úgy érzem, hogy fejlődni is sokat tudok. A csapatból igazán senkit sem ismertem, csak látásból, de mindenkivel jó a kapcsolatom. A város nagyságra hasonló, mint Kaposvár, szóval nagy változás nem ért, nagyjából ismerem is már, egy-két kávézóban és étteremben voltam, de majd az alapozás végén jobban felfedezem - most még a két edzés között a pihenésen van a hangsúly. Szóval csak jó dolgokat tudok elmondani az eddig itt töltött időmről."

Papp 1-2-es poszton segíthet Bencze Tamás csapatának, ahol a jelenlegi keretet nézve bőven juthat majd neki játékperc. 

"Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a bajnokság. Egyértelműen sokkal nagyobb szerepem lesz itt, mint eddig volt, főként azt várom, hogy élni tudjak a lehetőséggel és meg tudjam mutatni, hogy valójában mire vagyok képes. Jó szezont szeretnék menni és minél több percet a pályán tölteni, bízom benne, hogy a sérülések elkerülnek. Remélhetőleg év végén pozitívan tudok visszatekinteni erre a szezonra."

Egyelőre sokan szkeptikusan fogadják a ZTE csapatépítését és hogy valójában mennyire válik be a fiatalítás - Papp szerint meglepetést fognak okozni, de azt természetesen még csak találgatni lehet, hogy mire lesz elég ez a társaság.

"Ezt még nehéz lenne megmondani, mert nem teljes a keretünk, egyelőre csak mi magyarok vagyunk itt, a légiósok jövő héttől érkeznek. Akkor már valamivel jobban lehet látni a dolgokat, de nyilván a bajnokság kezdetén lehet majd reálisabban látni az erőviszonyokat. Az biztos, hogy ekkora szerepet és lehetőséget még egy fiatal játékos se kapott, aki itt van, de edzésen mindenkin látszik az akarás és mindenki tudja, hogy miért van itt. Nyilván sokat kell még dolgoznunk és fejlődnünk, de biztos vagyok benne, hogy mindenki képes lesz megcsinálni, amit tőle várnak. Egy biztos, hogy sok meglepetést fogunk okozni a szkeptikusoknak."

fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus