Szekulovics szerint a nyomás most már a Szolnokon van

Így értékeltek a vezetőedzők a kedd esti Falco-Szolnok és Körmend-Alba után. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Szolnoki Olaj 76–73

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Nagyon köszönöm a szép születésnapi ajándékot, vereség után nem érezném magam ennyire jól, az biztos… Hullámzóan játszottunk, s nem ez volt az első összecsapás a szezonban, amelyet az utolsó két percben sikerült megnyernünk. A harmadik negyedben a távoli dobásaink nem sültek, ezért voltak problémáink, jó védekezéssel azonban túllendültünk. A nyomás most a Szolnokon van. Govens hétfő este szólt, hogy mindenképpen játszani akar, ritka nagyszerű sportember.

Dragan Alekszics, Szolnok (nso.hu): Volt nyerési esélyünk, hiszen 33-35 percig nagyon jól kosaraztunk, s kézben tartottuk a mérkőzést. Utána azonban minden dobásunkat kihagytuk, s az utolsó negyedben szerzett mindössze hat pont miatt elúszott a győzelmünk. Ilyesmi még nem fordult elő velünk a szezonban, sokkal, de sokkal jobban kell játszanunk és összpontosítanunk csütörtökön.

Egis Körmend–Alba Fehérvár 83–95

Antonis Constantinides, Körmend (nso.hu): Nagyon elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, mert az utolsó percig keményen harcolt, küzdött. Ez egy nagyon fiatal együttes, tehetséges játékosokkal, sajnos a végére kevesen maradtunk. A mai mérkőzésen is bizonyították a fiatalok, hogy a jövőben is lehet majd számítani rájuk. Örülök, hogy itt lehettem Körmenden, kellemes élményeket szereztem.

Dzunics Braniszlav, Alba (nso.hu): Küzdelmes meccs kerekedett ebből a találkozóból, bár elég nehezen lendültünk játékba. Amikor elkaptuk a ritmust, előnyt szereztünk, amit meg tudtunk tartani a végéig. A védekezésre sajnos ma kevesebb figyelmet fordítottunk, támadásban voltak időnként ötletes megoldásaink.

A sajtótájékoztató felvétele:

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus