Új dolgokat alkalmazott a Körmend, Dzunics büszke az Albára

Forray szerint óriási tettet hajtott végre a KTE - Szekulovics: ez nem az igazi Falco - Mandics megdicsérte csapatát - Berényi szerint a lényeg, hogy bent maradtak - Garai: pozitívum, hogy volt tartásunk. 

EGIS KÖRMEND–ALBA FEHÉRVÁR 92–87

Antonisz Konsztantinidesz, Körmend (nso.hu): Nagyon erős ellenféllel játszottunk, ahol képzett kiváló egyéniségek alkotják a csapatot. Próbáltunk új megoldásokat alkalmazni mind védekezésben, mind támadásban, időnként sikeresen. Nagy nyomás van a csapatunkon, mentálisan fáradtak a fiúk, remélem, hogy ez a mai győzelem feloldja a görcsöket.

Dzunics Braniszlav, Alba (nso.hu): Küzdelmes mérkőzésen veszítettünk, és a Körmend megérdemelten nyerte meg a találkozót. Mi is a maximumot adtuk ki magunkból, volt is esélyünk a győzelemre, de a végjátékban hibáztunk. Büszke vagyok a csapatomra, csupán az bosszant, hogy nagyon sok labdát eladtunk.

A sajtótájékoztató felvétele:

KTE-DUNA ASZFALT–FALCO-VULCANO ENERGIA KC SZOMBATHELY 93–88

Forray Gábor, KTE (nso.hu): Óriási tett, hogy egy héten belül legyőztük a Körmendet és a Falcót. Voltak hullámvölgyeink, de végig kontrolláltuk a meccset. Ugyanakkor az is bebizonyosodott, hogy egy erős együttes ellen egy pillanatra sem szabad kiengednünk, mert azonnal ott vannak a sarkunkban.

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Sok könnyű pontot adtunk az ellenfélnek, a lepattanókat pedig nagyon rosszul szedtük. A KTE jó csapat, kilehet tőlük kapni, csak nem ilyen játékkal. Kevés energiát mozgósítottunk, ez a Falco nem az igazi Falco.

A sajtótájékoztató felvétele:

NATURTEX-SZTE-SZEDEÁK–ZALAKERÁMIA ZTE KK 81–83

Andjelko Mandics, Szedeák (nso.hu): Dicséret illeti tartalékos csapatomat, mert egylabdás mérkőzésre kényszerítette a komplett Zalaegerszeget. Miként elégedett vagyok a korrekt játékvezetéssel is.

A sajtótájékoztató felvétele - Bencze Tamás nem jelent meg:

DEAC–MAFC 103–80

Berényi Sándor, DEAC (nso.hu): Nehéz nem a harmadik negyedre gondolni, ahol valahogy nem voltunk ott fejben, és visszaengedtük a MAFC-ot a mérkőzésbe. Talán nem is szabad ezzel foglalkoznunk, lényeg, hogy sikerült kiharcolnunk a bennmaradást. Jövő héten a Jászberény ellen a tizedik hely lesz a tét, mostantól erre kell koncentrálnunk.

Garai Péter, MAFC (nso.hu): Nem kezdtünk rosszul, azonban az első negyed közepén megváltozott a játék képe, amire nem megfelelően reagáltunk, és nagy lett a különbség a két csapat között. Pozitívum, hogy volt tartásunk, és hogy a fiatalok is komolyan hozzá tudtak tenni a teljesítményünkhöz.

A sajtótájékoztató felvétele:

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus