Váradi: Sokszor csak négy a négy ellen játszunk

A ma kezdődő Horváth Zoltán Emléktorna előtt nyilatkozott a Falco csapatkapitánya. 

fotó: falcokc.com

Váradi Benedek, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatkapitánya a hétvégi torna előtt nyilatkozott a klub honlapjának a felkészülés jelen stádiumáról. 

- Szeretnénk méltóképpen, a maximumot nyújtva megemlékezni Zoliról. Mindkét mérkőzésen jól akarunk szerepelni. Örülünk, hogy, ha ilyen szabályok mellett is, de tudunk a szurkolóink előtt játszani. Már március óta nem találkozhattunk a sárga-fekete drukkerekkel, és már az új játékosaink is nagyon várják, hogy megismerkedhessenek szimpatizánsainkkall. Azt gondolom, hogy rendben, ütemterv szerint halad a felkészülésünk. Sajnos a kisebb-nagyobb sérülések ugyan hátráltatnak bennünket is, de ahogy Gasper Okorn is nyilatkozta, megoldjuk a helyzetet és még erősebben jövünk ki a látszólag hátrányos helyzetből. Sokszor nehéz, hiszen nem egyszer 4 vs.4 ellen játszunk, de ez egy új szituáció, a bajnoki rajtra készen leszünk és szeretnénk a legjobb formánkat mutatni az egész évad során - fogalmazott Váradi Benedek. 

A 11. Horváth Zoltán Kosárlabda Emléktorna előtt, ma 18.15-kor Cecére emlékeznej az Aréna Savaria aulájában, utána, 19 órától pedig Falco - Kecskemét meccsel rajtol a torna. 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus