17:00-tól élőben nézhetjük a New Yorkot!

Ma hat mérkőzéssel jelentkezik az NBA egyre élesedő alapszakasza, ráadásul magyar idő szerint 17:00-tól már egy, a rájátszásért hajtó gárdát nézhetünk élőben, aztán az éjjeli programban egy Washington - Brooklyn rangadó is fellelhető a hat mai párosítás között. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

New York Knicks - Milwaukee Bucks (17:00)

A Knicks sorozatban öt nyert meccs után is tovább kell, hogy meneteljen az Atlanta feltámadása miatt, hiszen a már nagyjából egészséges kerettel felálló Hawks elállította a vérzést, így a New Yorktól bravúrok kellenek - de nem a Bucks ellen, hiszen otthon a liga egyik leggyengébb alakulata ellen kötelező a könnyed siker Anthony-ék számára, s várhatóan jön is a gálaelőadás az MSG-ben.

Washington Wizards - Brooklyn Nets (00:00)

A Wizards nagyon nehezen vette be Orlandót és még Bradley Beal is kidőlt a sorból a fővárosiaknál, ráadásul most az a Nets jön Washingtonba, mely a legfőbb riválisa lett a Wittman-alakulatnak. Mivel otthon játszanak Arizáék és az amúgy hullámzó Brooklyn mostanság a csúcson van, benne van egy Wizards-diadal is, de nem lehetne egyértelmű favoritnak kikiáltani Wallékat.

Atlanta Hawks - Denver Nuggets (00:30)

A Haws egy back-to-back érkező, de a Heat elverése után extra önbizalommal töltött Denvert fogadhat otthon, győzelmi kényszer alatt. A Nuggets már a jövő évi csapatot építi, de ez a felszabadultság inkább előny lehet itt, mint hátrány, így nem mondhatnánk, hogy az Atlanta Horford nélkül tuti befutó lenne a ebben a párosításban.

Detroit Pistons - Indiana Pacers (00:30)

A Pistons is az utolsó szalmaszálba próbál belekapaszkodni, ahogy a Knicks és a Cavs is, de legkevésbé a detroitiak helyzete tűnik kedvezőnek, pláne, hogy a renomét visszaállítani kívánó Pacers látogat az autóvárosba. A palánk alatt Drummond és Hibbert mamut-harca csemege lesz, de vélhetően nem csak ez dönt majd.

Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies (00:30)

A Sixers franchise negatív rekordot érhet el, ha otthon a Grizzlies-től is ki tud kapni, de gyakorlatilag esélytelennek számít a teljesen lebutított kerettel rendelkező Philadelphia, ráadásul jól is jön a könnyed győzelem a PO-ért nagy harcban lévő Memphisnek.

Chicago Bulls - Sacramento Kings (01:00)

A Bulls számára is aranyat ér az amúgy mumusnak számító Kings látogatása, hiszen mostanság nem sok könnyű meccse volt a chicagói alakulatnak, mely a keleti harmadik pozícióért megy teljes gőzzel. A vendégeknek már mindegy, milyen mérleggel fejezik be a szezont, s előbb-utóbb jön is a tudatos tankolás a PO-tól megint nagyon csúnyán elmaradó sacramentóiaknál.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus