19:00-tól Pacers-Thunder!

Már kora este egy rangadóval várja a nézőket az NBA, a keleti elsőségért hajtó Indianához látogatnak Kevin Duranték. Ezen kívül a rájátszásra üzen egymásnak a Portland és a Golden State, a Knicksnél vendégeskedik a Bulls, de pályán többet között a Nets és a Raptors is. Nézzük mit várhatunk a mai hét találkozótól!

Indiana Pacers – Oklahoma City Thunder (19:00)

A Heat vereségével megnyílt az út a Pacers előtt a keleti győzelemre, de ehhez az Oklahomát kell legyőzniük. Mellettük szól, hogy az OKC számára tét nélküli a derbi, stabil másodikak nyugaton. A hazaiak gyenge formában vannak, míg a Thunder pont a legjobbkor készült el – lényegi hiányzója egyik félnek sincs, semmi sem rondít bele a csúcskosárlabdába.

Detroit Pistons – Toronto Raptors (21:30)

A Raptors megnyerte a divízióját, de lépéshátrányban van a Bullsszal szemben, így kötelező nyerniünk a gyengélkedő Pistons ellen. Josh Smith játékát a bemelegítés fogja eldönteni, ha nem érez fájdalmat, pályára lép. A Detroit Drummond félelmetes estéjével nagyon megszorongatta a Chicagót, hasonlóra készülnek a Toronto ellen is, de a DeRozan-Valanciunas-Lowry trió remek formája elég lehet a vendégsikerhez.

Brooklyn Nets – Orlando Magic (00:00)

A jó csapatok ellen általában jól muzsikál a Nets, a gyengébbek ellen rosszul – ez jó hír számukra a rájátszásra nézve, de rossz a mai meccsüket illetően. Deron Williams visszatér kisebb pihenője után, de az idei három Magic elleni meccsen nagyon szenvedett, ezúttal szükség lesz a jó játékára. A Magic idegenben alig-alig nyer meccset, de Afflalo és Vucsevics mindig képes a meglepetésre.

New York Knicks – Chicago Bulls (01:30)

Miután eldőlt, hogy nem jut be a rájátszásba a Knicks, erősen kérdéses, mennyire foglalkoznak a kosárlabdával és mennyire a csapat körüli egyéb ügyekkel. A Bulls ellen teljes koncentrációval is nehéz nyerni, főleg mivel a Thibodeau-legénység erősen hajt a harmadik helyre. A remek védekezés nagy feladat elé állíthatja az Anthony-Smith párost, Noah és Chandler párharca pedig külön csemegének ígérkezik.

Portland Trail Blazers – Golden State Warriors (03:00)

Ez a párosítás a playoff első körében is létrejön, tehát mindenképpen üzenetértéke van a meccsnek. A GSW-nél Curry pont a legjobbkor lendült igazán jó formába, de Lee és Bogut sem teljesen egészséges, Aldridge-nek ismét nagy napja lehet. Ha pedig neki nagy napja van, nehéz megállítani a Portlandet, Lillard, Matthews és Batum is hasznosan játszik mellette.

Sacramento Kings – Minnesota Timberwolves (03:00)

A Wolves két legjobb pontszerzője, Love és Martin játéka is kérdéses, ha előbbi játszik, nagy élmény lesz a párharca Cousinsszal. A Kings centere remekel egész szezonban, az utóbbi is sorra dobálja a masszív dupla-duplákat, az ifjú Dienggel találkozhat sokat. Mike Malone, a hazaiak edzője „utálja a védekezésüket”, a támadásban nagyon erős Minny számára ez jó hír.

Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies (03:30)

A Dallas Phoenix elleni győzelmével éppen nyolcadik a Memphis, de a mai meccsnek még sincs akkora jelentősége,  hiszen holnap a Sunshoz látogatnak Conley-ék, és ott dől el a nyugati nyolcadik hely sorsa. Persze szeretnének egy győzelemből megérkezni Phoenixbe, de ma aligha fogják kihajtani magukat a sérülésekkel sújtott, de továbbra is rohanó-dobó Lakers ellen. 

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus