21:30-tól indul a keleti döntő (Sport TV)!

Ma este, magyar idő szerint egész korán rajtol a Konferencia-döntő Keleten, ahol nem kevés váratlan fordulat után végül mégis csak a két legjobb kiemelt, az Indiana Pacers és a Miami Heat csatázik egymással. Lássuk, mit érdemes tudnunk az első, a Sport TV által is élőben közvetítendő összecsapás előtt!

Keleti Konferencia-döntő, 1. mérkőzés:

Indiana Pacers(1.) - Miami Heat(2.) (21:30, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Pacers hiába játszik itt első kiemeltként és hazai pályán, nem mondható favoritnak, bár majdnem minden fegyvere megvan ahhoz a Vogel-alakulatnak, hogy ne csak meccseket, de párharcot is nyerni tudjon a bajnok ellen. Jamesék szinte tökéletes PO-t futnak eddig, ráadásul pihentnek, motiváltnak tűnnek, míg az Indiana formája nagyon hullámzó, de amennyiben vissza tudja hozni ebben a sorozatban azt a kiegyensúlyozottságot, melyet birtokolt az alapszakasz első két harmadában, akkor még jól is jöhet, hogy nem jött ki annyira a lépés George-éknak, mint a floridai gárdának ebben a pár hétben.

Most Hibbert és a Pacers padja lesz, mely dönthet, nem is kérdés, hogy közel maximum kell védekezésben és támadásban is ahhoz, hogy nyerhessen egy jól játszó Heat ellen az alapszakasz keleti győztese. Az edzők párharca is érdekes lesz, ahogy az a kérdés sem egyértelmű, hogy kinek kedvez most a több, illetve a kevesebb pihenő, mely az utóbbi években sokszor tudta segíteni a még lendületben lévő felet a többet kiülővel szemben.

A meccsekhez ITT találhattok élőképes streameket!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus