Bejut ma a döntőbe a Miami? (Sport TV)

Ma este máris megszülethet az egyik Főcsoport-döntő végeredménye, hiszen keleten a Miami Heat már 3-1-re vezet az első kiemelt Indiana Pacers ellen, ám a Sport TV által is élőben közvetítendő éjjeli összecsapáson azért lesz egy-két szava ehhez az otthon játszó Vogel-legénységnek is. Lássuk, mit érdemes tudnunk a feldobás előtt!

Indiana Pacers(1.) - Miami Heat(2.) (02:30, TV: Sport 2, ÉLŐ)

Ahhoz képest, hogy ez a párharc egy könnyed Indiana-diadallal indult, jelenleg teljesen sansztalannak tűnik a Paul George húzta Pacers, mely Roy Hibberttől legutóbb már csupán 5 lepattanót kapott, dobott pont nélkül. Mondani sem kell, hogy ha most sem szedi össze magát az év második legjobb védője - legfőképp támadóoldalon - akkor vélhetően már most vége lesz a dalnak, hiába játszik saját közönsége előtt a keleti alapszakasz-győztes.

Olyan momentum van a zsinórban hármat nyerő floridaiak oldalán - akik felébresztették végre Chris Bosh-t is -, amekkorát vétek lenne nem meglovagolni, de a téthelyzet miatt küzdelmes és relatíve kiegyenlített meccset várhatunk, melyet George és a hazai kispad termelékenységi hatékonysága dönthet el - mind negatív, mind pedig pozitív irányba.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 a Heat javára.

A meccsekhez ITT találtok élőképes streameket!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus