Hajnalban folytatódik a Knicks-Pacers párharc

Megrendezik a New York Knicks-Indiana Pacers párosítás második mérkőzését, ahol a keleti konferenciadöntőbe jutásért küzdenek, nézzük, hogy mit érdemes tudni a mérkőzés előtt.

New York Knicks  -Indiana Pacers 2:00

Az első mérkőzés előtt még a szakértők és a nézők is sötétben tapogatóztak és csak az esélylatolgatás ment, azonban a második találkozó előtt már sokkal többet tudunk. Most is az otthon játszó Knicksen lesz a nyomás, és ismét esélye lesz a Pacersnek arra, hogy elvegye a pályaelőnyt. A két csapat első találkozása hatalmas csatát hozott és nagyon sokáig az Indiana szájíze szerint alakult a meccs, azonban a hazaiak Brunson remeklésének és több kritikus bírói döntésnek köszönhetően meg tudták fordítani a mérkőzést.

A Pacers oldaláról a recept egyszerű, ha rá tudják erőltetni a rohanós, harcos játékukat a New Yorkra, valamint vigyáznak a labdára és nem engednek sok támadópattanót az ellenfélnek, akkor jó esélyük van a győzelemre. A vendégek győzelméhez még elengedhetetlen az, hogy előlépjen valaki vezérré, mert míg a Knicksnél Brunson extrájával sok esetben a legmélyebb gödörből is ki tud mászni a csapat, addig az első mérkőzés végjátékában senki nem tudott fellépni a Pacers oldaláról. Amit előzetesen tudni lehet, hogy Haliburton háta nem 100%-os, és érezhető volt rajta az elő meccsen, hogy ez korlátozza őt. A Knicksnél pedig a magasember-rotáció szűkült azzal, hogy az előző meccsen 12 percet játszó Mitchell Robinson bokájában fáradásos sérülést állapítottak meg. A hazaiaknak agresszívebben kell játszaniuk, és ha több dobóhelyzetet harcolnak ki, mint az ellenfelük, és tudják őket terrorizálni a gyűrű alatt, akkor jó esélyük lehet a győzelemre. A Knicks egy győzelemmel fontos lépést tenne a továbbjutás felé, míg a Pacers azzal a céllal lép pályára, hogy mindent megtegyen az egyenlítésért.

A párharc állása: 1-0 a Knicks javára

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus