Hajnalban Rockets-Warriors a Sport TV-n

Három találkozót rendeznek hajnalban, megállítaná a zuhanást a Nuggets, a Spurst is legyőzné a Clippers, míg a GSW Houstonba látogat. 

Houston Rockets - Golden State Warriors 2:00 (Sport 1)

A tavalyi szezon alapján ez lenne az idei év csúcsrangadója, de jelenleg egyik csapat sincs abban a formában, hogy ennek megfeleljen. A Rockets mondjuk éppen most kapta össze magát, a védekezés után az előző két találkozón már a támadójáték is alakul, így pedig a Pacers után a Denvert is legyőzte, úgyhogy hazai pályán viszonylag magabiztosan várhatja a küzdelmet, míg a GSW ugyan holtversenyben ligaelső, de az utóbbi négy meccséből kettőt is elvesztett, Steph Curry még mindig sérült és a Durant-Green balhé miatt egyébként sem ideális a hangulat az együttes körül. Kérdés, hogy ez most mit hoz ki belőlük, ráadásul Green egymeccses eltiltása lejárt, ő most ismét ott lesz a pályán, érdekes lesz látni, hogy milyen döntéseket hoz, hogy hogyan viselkedik majd Duranttel, vagy hogy látszik-e bármi abból, ami történt az utóbbi napokban. Jelenleg, Curry nélkül hasonló szinten vannak a csapatok, a Houston védekezése nagyon megnehezítheti a GSW dolgát is, de Greennel már a címvédő is képes hasonlóra, ha akar. A hazaiaknál egyébként Anthony nem fog játszani, Green játéka pedig kérdéses.

Denver Nuggets - Atlanta Hawks 3:00

Itt most kötelező a győzelem a Nuggets számára, a remekül kezdő gárda zsinórban négyszer kikapott és most már meg kell állítania a zuhanást - ebben a helyzetben egy hazai meccs a 3-11-es mérleggel rendelkező, sorozatban öt vereséggel érkező Atlanta ellen abszolút kötelező. A vendégek eddig egyetlen meccset nyertek idegenben és nyilvánvalóan más szintet képviselnek, de legutóbb például a GSW otthonában egészen jól helytálltak, azzal a játékkal most is lehet keresnivalójuk, főleg ha Trae Young is többet tud hozzátenni. A Denvernél nincs újabb sérült, bár Nikola Jokics nem 100%-os jelenleg. 

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs 4:30

A Spurs back-to-backet játszik, méghozzá egy kissé váratlan vereség másnapján, hiszen Phoenixben húsz ponttal kapott ki Gregg Popovich alakulata - ezek után itt inkább underdognak számít jelen helyzetben, főleg hogy a Clippers az elmúlt öt napban a Milwaukee-t és a Warriorst is megverte, igaz, mindkettőt hosszabbításban. A hazaiak mélyebb kerettel rendelkeznek és nem csak létszámra, hanem a támadások befejezésére használható opcók tekintetében és ha Pat Beverley-ék le tudják lassítani DeMar DeRozant, akkor az elég is lehet nekik - Pau Gasol és Rudy Gay nem lesz ott a San Antoniónál, így DeRozan mellett maximum LaMarcus Aldridge-dzsel kell komolyabban számolni támadásban. 

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus