Hardennel kiegészülve fogadhatja a San Antoniót a Rockets

Tíz meccsre nyújtaná sikerszériáját a Portland - kötelező előtt a Bucks és a Thunder - tartalékosan utazhat Houstonba a Spurs.

 

Houston Rockets - San Antonio Spurs 01:00

Komoly rangadót rendeznek Texasban, ahol azért nem teljesen egyértelmű a Houston sikere, hiszen back-to-backet vív a társaság - ugyan James Harden elvileg most már ismét játszhat, de aligha lesz teljesen 100%-os, a többiek pedig fáradtabbak, mint a Spurs. A vendégek viszont egész egyszerűen nem élcsapat-szintet hoznak most már elég régóta, az utóbbi tíz meccsükből nyolcat elvesztettek, ráadásul most éppen két idegenbeli rangadó után utaznak el a harmadikra úgy, hogy vendégként különösen bajban vannak általában. Gregg Popovich ráadásul nem csak Kawhi Leonardra, de LaMarcus Aldridge-re sem számíthat ezen az estén, sőt, a hírek szerint Manu Ginobilit is kihagyja a csapatból pihentetés címén, így aztán nagy kérdés, hogy mi lesz a San Antonio támadójátékával - márpedig akármilyen fáradt is a Rockets, a könnyed pontszerzéssel nem szokott gondja lenni. A hazaiaknál Ryan Anderson nem bevethető, a többiek igen, így azért egyértelműen esélyesebbek, de egy tompább este azért okozhat meglepetéseket számukra - említsük meg, hogy idén eddig 2-0-ra vezetnek a párharcban, méghozzá két sima győzelemmel. 

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 01:00

Kötelező meccs a Bucks számára, a Grizzlies nagyon profin tankol, és ha Marc Gasol hőbörög emiatt, akkor inkább ki is hagyják a csapatból, biztos, ami biztos - lehet, hogy most sem lép pályára a spanyol center. Sorozatban 17 vereség után azért egyértelmű, hogy mi a helyzet, és ha ezt a meccset nem tudná megnyerni a playoffért hajtó Milwaukee, akkor az ordas nagy blama lenne Antetokounmpóék számára - náluk csak a megszokott Brogdon-Dellavedova páros sérült, a többiek mind bevethetőek, és égetően fontos lenne minden megszerezhető győzelmet begyűjteniük. 

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 01:00

Itt a Thunder számára kötelező a győzelem, hiszen a csapat nem áll rosszul a nyugati küzdelemben, de az ilyen hazai meccseket a résztvevők egyike sem ronthatja el, főleg, hogy a Sacramento back-to-backet játszik. Foxék előző este meg sem tudták szorítani a Denvert, védekezésben nem vették fel a kesztyűt, és az OKC egyébként is jóval erősebb csapat, az egyetlen komoly hátráltató tényező Westbrookéknál Steven Adams sérülése lehet - a center játéka erősen kérdéses, ha nem tud pályára lépni, akkor pedig megint előkerülhet a legutóbb megünnepelt Nick Collison. 

Portland Trail Blazers - Miami Heat 03:30

Káprázatos időszakát éli a Portland, az együttes sorra nyeri a rangadókat is, zsinórban kilenc győzelemnél jár, és egyre csak növeli előnyét a nyugati középmezőnnyel szemben - jelenleg harmadikak a konferenciában McCollumék, és kezdik leszakítani üldözőiket. A Heat Keleten harcol a minél jobb helyezésért, és bár nincs rossz formában, a Blazershez képest azért jelentős a lemaradása minden téren, ráadásul a sérülések is jelentősen nehezítik Dragicék dolgát: Dwyane Wade saját bevallása szerint nem fog játszani, és a legutóbb hiányzó Hassan Whiteside is könnyen kimaradhat megint. Mindezek tükrében elég egyértelmű esélyes a Portland, hiszen Lillardéknál minden rendben van, se sérült, se beteg nincs az előzetes jelentések alapján. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus