LeBron James arany-lilában: Blazers-Lakers a Sport TV-n

Bemutatkozik a Washington és a Chicago, ismét pályán a Philly, back-to-backet játszik a Heat - mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a hajnali mérkőzések előtt. 

 

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls 2:00

A Phillyt már láthattuk Bostonban, támadásban erősen korlátolt volt a gárda, de azért a Celtics védekezése egészen más tészta, mint a Chicagóé, ráadásul most otthon játszhatnak majd Joel Embiidék. Az azért kérdés, hogy meddig marad a kezdőben Markelle Fultz, mert legutóbb is akkor működött jobban a gépezet, amikor JJ Redick volt fent Ben Simmons mellett, mindenesetre ezt most kötelező lenne hozniuk - a Bullsnál vannak biztató pontok az előszezon alapján, de összességében közel sem tartanak ott, mint a Sixers. A vendégeknél Lauri Markkanen továbbra sem bevethető, Jabari Parker elég ingadozó teljesítményt nyújtott a felkészülés során és Denzel Valentine játéka is kérdéses, így vágnak neki a szezonnak.

Washington Wizards - Miami Heat 2:00

A Miami rögtön idegenbeli back-to-backet játszik, előző este egy elég rossz meccsen kikapott Orlandóban, így most nem számít favoritnak - egyébként is négy alapember hiányzik a keretből (Ellington, Waiters, Winslow és James Johnson) és meglehetősen pocsék támadójátékkal indították a szezont. A Wizardsnál nincs különösebb látnivaló, ahogy John Wall elkapta a fonalat, jól játszottak az előszezonban, a hátvédsoruk nagyon erős, jól néz ki a small-balljuk, de az azért kérdés, hogy Dwight Howard pályára tud-e lépni - elvileg teljes edzésmunkát végez már, meglátjuk, hogy játszhat-e. Rá azért szükségük lenne Whiteside és Adebayo ellen, de ők a frissebbek és őket segíti a hazai pálya, még a center nélkül is jók lehetnek ezen a meccsen.

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers 4:30 (TV: Sport 1)

A játéknap legjobban várt találkozója vitathatatlanul ez és nem csak azért, mert a Sport TV-n is megnézhetjük: LeBron Jamest először láthatjuk tétmeccsen a Lakers mezében, ráadásul egyébként is rendkívül izgalmas, látványos csapatnak tűnt ez a Los Angeles az előszezonban. Persze a stabil Lillard-McCollum-Nurkic trióra épülő Blazers jobbnak tűnik otthon, Nurkic nagyon komoly matchup-problémákat is okozhat majd a centerposzton elég vékony vendégeknek, de cserébe nekik is ki kellene valamit találniuk LeBron Jamesre, ráadásul Rondóék megnehezíthetik Lillard és McCollum dolgát a perméteren. Az összeszokottság és a hazai pálya így is a Portland mellett szól, meglátjuk, hogy hogyan néz ki élesben ez a Lakers.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus