OKC - Spurs csata a Sport TV-n!

Ma éjjel csupán két találkozóval jelentkezik az NBA alapszakasza, ám "kárpótlásként" láthatunk egy Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs nyugati szuperrangadót a Sport Tv jóvoltából, valamint egy Clippers - Mavericks összecsapást. Lássuk, mit érdemes tudnunk ezen csaták előtt!

Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Spurs stílszerűen pont a legnagyobb nyugati ellenlábasának otthonában szerezheti meg zsinórban 20. győzelmét, mellyel érdemben el is döntené az abszolút első kiemelés sorsát nem csak a főcsoportban, de ligaszinten is. Az OKC otthon biztos, hogy mindent bevet a revans érdekében, de jelenleg nincs hasonló formában a Thunder, mint a csapatként nagyon kevés hibával játszó SAS, persze Kevin Durant személyében a legjobb játékos náluk pattogtat.

Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks (04:30)

A Clippers Blake Griffint már visszakapta, de Redick és Crawford személyében két fontos hátvédje hiányzik az ezen a poszton erős Dallas ellen, de otthon muszáj nyernie a Los Angeles-i hadnak az amúgy a rájátszásért hatalmas harcban lévő texasiakkal szemben. Itt sem várható, hogy könnyen adná a bőrét a vendég gárda, de sok extra kell Rick Carlisle fiaitól, ha be akarják venni ma LA-t.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus