Tippelj és nyerj páros belépőt a budapesti Kosárlabdázók Éjszakájára!

Találd el a BIG3 idei döntőjének eredményét és augusztus 24-én légy ott a Rapcity 18. szülinapi afterpartyval egybekötött hiphop-r’n’b estéjén.

A Rapcity idén 18 éves, ebből az alkalomból pedig egy hatalmas szülinapi bulival készülnek, amelyre a Yellow Budapestben kerül sor augusztus 24-én.

Sztárfellépők: Rico és Miss Mood - az esemény Facebook-oldalát ide kattintva tekinthetitek meg.

Az eseményre most 1 darab páros belépőt nyerhetsz, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy megtippeled a BIG3 idei nagydöntőjének végeredményét a Szeretem a Kosárlabdát Facebook-oldalán kommentben!

A tipp helyes formátuma: Power-Trilogy XX-XX

Egy kis segítség: a BIG3 szabályai szerint minden mérkőzés addig tart, amíg az egyik csapat el nem éri az 50 pontot, és legalább kétpontos a különbség - például 50-48-nál véget ér a mérkőzés, míg 50-49-nél folytatódik. A BIG3-ben lehetőség van négypontos kosárra is, így akár 54-49-es végeredmény is kialakulhat, a lehetőségek száma elég nagy.

A játék szabályai:

Egy személy csak egy érvényes tippet adhat le, ha többször tippel, akkor a legkorábban leadott voks számít. Csak azokat a kommenteket tudjuk figyelembe venni, amelyet később nem módosítottak, így körültekintően add le voksodat.

A mérkőzés magyar idő szerint augusztus 21-én vasárnap 21:30-kor kezdődik, a 20:00-ig beérkező tippek kerülnek be a játékba.

Telitalálat esetén a legkorábban leadott helyes tipp nyeri a játékot.

Ha nincs telitalálat, akkor sorrendben a győztes csapat eltalálása, a győztes csapat pontszáma, majd a a ténylegeshez legközelebb álló pontkülönbség rangsorol. Ha ezt követően is holtverseny alakul ki tippek között, az időben legkorábban leadott lesz a győztes.

A minél pontosabb tippeléshez a BIG3 honlapja nyújthat segítséget.

https://big3.com/

Jó játékot kívánunk!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus