A tervek szerint halad Kevin Durant rehabilitációja

A nyáron négy évre Brooklynba aláíró szupersztár tegnap már egy 25 perces labdás edzésen is részt vehetett.

A tavalyi NBA-döntő során súlyos sérülést szenvedő kiscsatár a Barclays Centerben edzett tegnap, a 25 perces tréning a terveknek megfelelően alakult, az esemény után pedig Kenny Atkinson vezetőedző el is mondta Brian Lewisnak (New York Post), hogy Durant gyógyulása szépen halad, mivel játékosuk borzasztó keményen dolgozik. Atkinson szerint Durant egy nagyon csendes személyiség, és ha mondani akar valamit, elmondja - nem nagyon háborgatják a rehab alatt, mert szeret a háttérben, az árnyékban maradva dolgozni, és nem igényli a figyelmet. 

Szerinte amikor Durant akár csak keresztülmegy az öltözőn, már bizakodnak, mert látszik, hogy jó úton halad, egyébként pedig abszolút részt vesz a csapat életében, vele például rendszeresen beszélgetnek más csapatok játékáról, ellenfelek teljesítményéről. 

Atkinson azt is egyértelművé tette, hogy lehet akármilyen gyors is a gyógyulás, mindenki egyetért abban, hogy a négyéves, 164 millió dolláros befektetés megtérülésének része, hogy a teljes idényt rászánják a 100 százalékos gyógyulásra - hogy a szerződés hátralévő részében teljesen egészségesen segíthesse a gárdát a célok elérésében. A mester szerint napról napra látható a fejlődés, ennek pedig mindenki örül a csapatnál. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus