Damian Lillard miatt büntetést kaphat a Portland

Lillard nem gondolkodott, mielőtt nyilatkozott volna - Rodney Hood a Blazersnél akar maradni.

Az NBC Sports számolt be arról, hogy Damian Lillard a Portland Trail Blazers hivatalos Twitter-csatornáján vett részt egy szurkolói kérdezz-felelekben, ahol az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy melyik korábbi Blazers-játékost látna szívesen ismét Portland-mezben. Lillard azt válaszolta, hogy LaMarcus Aldridge-ot szívesen hozzáadná a mostani kerethez. 

Ezzel az a probléma, hogy a kérdezz-felelek nem Lillard egyik saját közösségi oldalán, hanem a csapat egy hivatalos felületén zajlott, amivel Lillard megsérthette az anti-tampering szabályokat - a Portland azóta törölte is a kérdéses bejegyzést, de ettől még azt nem lehet meg nem történtté tenni. Aldridge egyébként így reagált: 

Van más hír is a Portland házatáján: Rodney Hood decemberben szenvedett Achilles-szakadást, valószínűleg már csak 2021 elején térhet vissza, most egyértelművé tette, hogy ezt Blazers-mezben képzeli el. A hátvédnek 6 millió dolláros játékosopciója van a 2020/21-es évadra, amit le akar hívni. A felépülését kicsit megakasztották a koronavírus-járvány miatti korlátozások, de csak időszakosan, különengedéllyel már látogathatja a csapat rehabilitációs központját. A GM Neil Olshey személyesen járta ki a ligánál, hogy Hood folytathassa a rehabilitációt egy ismert szakemberrel - hetente háromszor találkoznak az edzőteremben, ahol csak ketten tartózkodnak, betartják a távolságtartási szabályokat, és Hood szerint nem érzékeli, hogy a normál időszaknál kevesebbet dolgozna.  

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus