Hírmorzsák 2018-07-03 (08:00)

DeMarcus Cousins a luxusadós MLE-ért a Golden State-nél - semmilyen más komolyabb ajánlata nem volt, a Portland és a Boston lehetett volna még célállomás. A Lakers gondolkodott az Ingram, Kuzma, Hart, 2-3 első körös ajánlaton Kawhi Leonardért, de nem ajánlották be. Julius Randle a Pelicansben. Avery Bradley marad a Clippersben, Mike Scott érkezik. Jamal Crawfordért érdeklődik a Sixers. Al Jeffersont kitette a Pacers. Thomas Bryantet lehívta waiverrel a Washington.

A nap igazolásáról külön is beszámoltunk már, DeMarcus Cousins a Golden State Warriors játékosa lett - részletek ezen a linken. Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) forrásai szerint semmilyen komolyabb ajánlata nem volt a centernek a szabadügynökpiac nyitása után - a Boston és a Golden State közül választott végül.  A Portland TrailBlazers volt még képben egy sign-and-trade-del, de az nem segítette a helyzetet, hogy Jusuf Nurkicnak és neki ugyanaz az ügynöke. Enes Kanter twitteren reagált erre ezzel a képpel.

A New Orleans Pelicans 2 évre 18 millió dollárért leigazolta a helyére Julius Randle-t. A Portland TrailBlazers Seth Curryvel erősített, az oregoniak 2 évre 5.6 millió dollárért szerződtették az előző idényt fáradásos sípcsonttörés miatt teljes egészsében kihagyó dobóhátvédet. A Los Angeles Clippers 2 évre 25 millió dollárért hosszabbított Avery Bradley-vel, Mike Scott pedig 1 éves megállapodást kötött az együttessel. A Los Angeles Lakerstől kitett Thomas Bryantet a Washington Wizards lehívta waiverről. Az Indiana Pacers kitette keretéből Al Jeffersont.

Sam Amick (USA Today) értesülései szerint a Los Angeles Lakers elgondolkodott azon, hogy odaadja Brandon Ingramet, Kyle Kuzmát, Josh Hartot és 2-3 első körös draftjogot Kawhi Leonardért, de végül sosem tették meg ezt az ajánlatot, és nem tudni, hogy egyáltalán napirenden van-e még egyáltalán ez a forgatókönyv.

Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) információi szerint a Philadelphia Sixers érdeklődik Jamal Crawford iránt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus