Hírmorzsák 2018-07-30 (23:00)

LeBron James új általános iskolát nyitott Akronban. Andre Drummond 9 kilót fogyott, majd kinyitotta a közhelyszótárat. Hivatalos a Carmelo Anthony-csere, Melót ki is vásárolta a Hawks. Jerry Colangelo már nem tanácsadója a Sixersnek, de az év végéig még marad a Phillynél. Pat McCaw valószínűleg a QO-ért marad Warriorsnél. Jövő nyáron elengedi egyik fiatal centerét a Golden State?

Jöjjenek a rövidhírek, amik szerződésekkel kapcsolatosak. Egyrészt Carmelo Anthony ma waiverre került hivatalosan is (elvileg, Adrian Wojnarowski információi szerint) - az utolsó simításokat végezték az orvosi vizsgálatokon, hogy átmenjen a Thunder-Sixers-Hawks hármascsere. Melo a 27.9 millió dolláros szerződéséből 2.4 millió dollárt elengedett - pont annyit, amennyit a veterán minimuma, és amennyit majd a Houston Rocketsnél keresni fog, amint lekerül a szabadlistáról, és aláír új klubjához.

További rövidhírek. A Philadelphia Sixersnél Jerry Colangelo gyakorlatilag már nem tanácsadó, de a csapat hagyja, hogy az év végén fusson ki a szerződése, nem menesztik. Anthony Slater (The Athletic) forrásai szerint a Golden State Warriors valószínűleg lemond majd Damian Jones negyedik évre szóló csapatopciójáról 2019/20-ra - ugyanezt játszották el Kevon Looney-val is. Ugyancsak Slater hozta a hírt, hogy Pat McCaw marad a bajnoknál, és jó eséllyel az 1.74 millió dolláros QO-t fogja aláírni.

A Detroit Pistons centere, Andre Drummond 9 kilót fogyott a nyáron, így 130 kiló most. Az érintett azt nyilatkozta Tim Bontempsnek (Washington Post), hogy mindig is a legjobb formába akart kerülni, de tavaly talált rá arra, hogy mit kell csinálni, ami használ is számára. Elmondta a sablont, hogy jó irányba haladnak, és nagyon várja már az új szezont, hiszen érkezett Dwane Casey, most együtt készülhetnek egy nyarat Blake Griffinnel, Reggie Jackson egészséges és ő is, valamint formában is van.

A végére pedig LeBron James maradt, aki I Promise néven iskolát nyitott szülővárosában, Akronban. A suli az első évében 240 harmadikos és negyedikes rászoruló gyereket fog fogadni, a második évben lesz már második és ötödik osztály is, majd 2022-ben elsőtől nyolcadikig fog "terjeszkedni". Az I Promise iskolában a szülők is tanulhatnak majd, akik szeretnék elvégezni a sulit, aztán pedig segítenek nekik állást is találni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus