Hírmorzsák 2018-08-12 (10:45)

Isaiah Thomas leszólta Clevelandet, aztán próbálta menteni a menthetőt. Dwyane Wade kijelentette, hogy csak a Heatnél játszik, ha folytatja pályafutását. Stan Van Gundy teljesen elveszettnek érzi magát - ha nem edzősködhet, nem akar már túl keményen dolgozni. Donovan Mitchell szimpatikus cselekedetei. Jordan Clarkson valószínűleg nem játszik a Fülöp-szigetek válogatottjában. Új játékos Denverben.

A Denver Nuggets új hátvédje, Isaiah Thomas élő instagram videón szólta el magát: "Cleveland egy pöcegödör, értem, miért hagyta ott LeBron. Megint.". Thomas később twitteren elnézést kért a szóhasználatáért, és saját elmondása szerint utána tisztázta is, mire gondolt. Ezt követően még hozzátette, hogy mindenkit imád, aki szerette őt Clevelandben.

Ha már közvetve szóba került a Denver, akkor folytassuk a Nuggets-cel: Emanuel Terry 2 éves two-way szerződést kapott az együttestől - az első éve részlegesen garantált, a második pedig egyáltalán nem.

A Miami Heat ikonja, Dwyane Wade Manny Navarrónak (Miami Herald) kijelentette, hogy csak a Heatben játszik, ha folytatja karrierjét - ha kosarazik, azt a Miami mezében teszi majd, ha nem, akkor Miamiben vagy valahol máshol fog élni. Ezzel lezárta azokat a pletykákat, hogy Kínába igazolna. Azt is hozzátette Wade, hogy majd dönt, ha eljön ennek az ideje, most más helyzetben van, mint korábban. Most nem arról van szó, hogy a 100 millió dolláros kontraktust próbálják kisajtolni, és július 8-ig döntésre kellene jutni, van idejük.

A Detroit Pistonstól menesztett Stan Van Gundy Rex Waltersszel (Real Talk Basketball Podcast) beszélgetett. SVG elmondása szerint korábban ha volt rá lehetősége, edzősködni akart, de most nem tudja - teljesen elveszettnek érzi magát, fogalma sincs, mi lesz, a felesége pedig azt szeretné, ha befejezné karrierjét. Vannak médialehetőségei, és szeretne is dolgozni, de ha nem edző lesz, akkor nem akar túl keményen dolgozni, legalább félig vissza akar vonulni.

A Utah Jazz sztárja, Donovan Mitchell továbbra is jó arc. Legutóbb egy illető iPhone javítását fizette ki, mert az úriembernek nem volt pénze rá, ő pedig épp a boltban volt, most pedig egy rákos kislányt látogatott meg, aki egy fotót szeretett volna vele készíteni, és kapott Mitchelltől egy aláírt cipőt is.

A végére pedig Jordan Clarkson maradt. Két napja volt arról szó, hogy Clarkson a Fülöp-szigetek válogatottjában fog játszani a ma kezdődő Ázsia Játékokon, de az ESPN úgy tudja, hogy hiába került be a Cavs hátvédje a 12 fős rosterbe, nem fog pályára lépni a tornán.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus