Hírmorzsák 2019-01-21 (12:15)

Giannis Antetokounmpo Eric Bledsoe-t dicsérte: mindenki számára megkönnyíti a játékot. Lonzo Ball 4-6 hétre kiesett. A Lakers bedobná egy cserébe Josh Hartot, Moe Wagnert vagy Ivica Zubacot? A Raptors dobóhátvédet keres? Vlade Divac elégedett a Kings helyzetével, nem akarja siettetni a fejlődést. Buddy Hield nem lépte el a Pistons elleni győztes kosara előtt. Zach LaVine-nak fogalma sincs, hogy mi a probléma a Bullsnál. Luka Doncic nem tudta, hogy kiállítják, ha a nézők közé rúgja a labdát. Dennis Smith Jr. holnap visszatér a Mavshez. 10 napos szerződések: Pacers, Wizards.

Arról már ma reggel olvashattatok, hogy Lonzo Ball 4-6 hetes kihagyásra kényszerül bokasérülése miatt - a hírek szerint Alex Carusót hívja fel a helyére az aranysárga-lila alakulat. A Lakershez kapcsolódik az is, hogy Ken Berger (CBS Sports) értesülései szerint Josh Hart, Ivica Zubac és Moe Wagner távozhatnak egy cserében - Berger azért nem a legmegbízhatóbb forrás.

Szintén Berger hozta a hírt, hogy a Toronto Raptors több együttes vezetőségének is jelezte, hogy szívesen cserélne egy dobóhátvédért.

A Sacramento Kings GM-je, Vlade Divac Marcos Bretónnal (SacBee) beszélgetett, akinek elmondta, hogy szerinte a gárda nagy lépést tett előre, és boldog azzal, ahol jelenleg az együttes tart. Divac hozzátette, hogy fejlődniük kell még, de nem sietnek sehova, lépésről lépésre akarnak javulni.

Szintén a Kingshez kapcsolódik, hogy az L2M Report alapján Buddy Hield nem követett el kétszerindulást a Detroit Pistons elleni meccsnyerője előtt.

A Milwaukee Bucks sztárja, Giannis Antetokounmpo az Orlando Magic elleni győzelem után Eric Bledsoe-t dicsérte. Giannis azt mondta, hogy Bledsoe játékából sokan élnek - gyorsabban játszanak, és egységesebbek, mert Bledsoe egy pass-first irányító, aki képes pontot is szerezni, ha arra van szükség. A görög annyit tett még hozzá, hogy a játékmester sokkal könnyebbé teszi a játékot számára, Malcolm Brogdonnak, Brook Lopeznek és Khris Middletonak is.

A Chicago Bulls hátvédje, Zach LaVine KC Johnsonnal (Chicago Tribune) beszélgetett, akinek elmondta, hogy fogalma sincs, mi a baj, de valami nem stimmel, az egyértelmű, hogy gond van. Az idény elején sok sérült volt, nem volt teljes a keretük, mégsem kaptak ki, csak kisebb különbséggel, most meg teljes kerettel kiütéses zakókat szenvednek sorozatban - nem nagyon látja ennek a logikáját. Hozzátette LaVine, hogy keményen játszanak, de úgy tűnik, hogy ez egész egyszerűen nem elég.

A Dallas Mavericks vezetőedzője, Rick Carlisle bejelentette, hogy Dennis Smith Jr. holnap visszatér a csapathoz - ma este a Milwaukee ellen még nem játszik. Tegnap sokat beszélgettek, Smith jobban érzi magát - hátfájdalmai és egyéb egészségügyi gondjai voltak, bár Carlisle üzleti okokról is beszélt, amikor játékosa távollétéről kérdezték.

Ugyancsak a Mavshez tartozik, hogy Luka Doncic nem tudta, hogy nem szabad kirúgni a labdát a nézők közé, illetve azt sem, hogy ez kiállítással jár - azt tegnap láthattátok, hogy a Dallas üdvöskéjét NBA karrierje során először szórták ki az Indiana Pacers ellen. Doncic azt mondta, hogy Európában mások a szabályok, de tudja, hogy ő hibázott, és tanult valami újat.

Az Pacers 10 napos szerződést kötött Stephan Hicksszel - a 26 éves játékos 16.2 pontot és 7.1 pattanót átlagolt eddig a Fort Wayne Mad Antsnél. A Washington Wizards pedig Gary Payton Jr.-ral köt egy ugyanilyen 10 napos megállapodást.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus