Hírmorzsák 2019-06-18 (21:00)

Kawhi Leonard gondolkodik Los Angelesen, de a Clippersen és nem a Lakersen. A Lakers inkább szétdarabolja több játékosra a capspace-ét. Al Horford és Harrison Barnes is kilépett szerződéséből. A Hawks feljebb akar cserélni a drafton - a Pelicans 1/4-e elérhető célpont az Atlanta számára. A Knicks komolyan gondolkodik azon, hogy Darius Garlandot vigye az 1/3-on.

Adrian Wojnarowski (ESPN) az ESPN Get Up című műsorában elmondta, hogy jelenlegi tudása alapján Kawhi Leonardért a Toronto Raptors és a Los Angeles Clippers fog versenyezni a nyár során. Woj hozzátette, hogy elképzelhető, hogy több más csapattal is leül majd beszélgetni a 2014-es és az idei döntő MVP-je, de jelen állás szerint, még az sem biztos, hogy egyáltalán lesz meetingje a Los Angeles Lakersszel.

Szorosan ide kapcsolódik, hogy Woj úgy tudja, jelen állás szerint az aranysárga-lilák inkább szétdarabolnák több emberre a 23-24 millió dollárnyi sapka alatti helyüket - mivel még egy kezdőötöst sem tud kiállítani a Lakers, így ennek talán több értelme is van az újságíró szerint.

Még mindig Woj: információi szerint a Boston Celtics centere, Al Horford kilép 30.1 millió dolláros szerződéséből, és szabadügynök lesz. Mindkét fél nyitott arra, hogy új megegyezést kössenek, de ez egyelőre még nincs meg, annyi biztos csak, hogy Horford új kontraktust kap majd. A Sacramento Kingsnél Harrison Barnes mondott le 25.1 millió dolláros utolsó évéből, ő is szabadon igazolható.

Jonathan Givony (ESPN) értesülései szerint az Atlanta Hawks nagyon szeretne feljebb kerülni a drafton az 1/8-cal és az 1/10-zel. A New York Knicks visszautasította ezt a két picket az 1/3-ért, de a New Orleans Pelicans állítólag gondolkodik azon, hogy az 1/4-et átadja a Hawksnak ezért a két pickért.

A végére pedig még egy drafttal kapcsolatos hír: Givony úgy tudja, hogy a Knicks komolyan gondolkodik azon, hogy az 1/3-mal Darius Garlandot válassza ki - holnap lesz is egy privát edzése a csapattal. Keith Smith (RealGM) úgy tudja, hogy a ligában sokan úgy gondolják, hogy ez nem egy háromemberes draft, és vannak olyanok is bőséggel, akik Garlandot az egész draftosztály második legjobb prospectjének tartják. Azért lehet ez érdekes, mert ha az 1/4 marad a Pelicansnél, akkor a New Orleans úgy húzhatja be a Zion Williamson - RJ Barrett kettőst, hogy még csak fel sem kell cserélnie.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus