Hírmorzsák 2019-07-22 (10:00)

Anthony Davis szerint Chicago a kosárlabda Mekkája. Jimmy Butler minden további megbeszélését lemondta, miután találkozott a Heattel - Wade győzködte, hogy tökéletes lesz számára Miami. Jóval olajozottabban működik a Wizards vezetősége Tommy Sheppard irányítása alatt. Kostas Antetokounmpo a Lakersnél. Még egy új játékos a Lakersnél és a Knicksnél. Új segédedző Washingtonban. Trae Young szerint LeMelo Ball Top3-ban kelhet el a jövő évi drafton.

A Los Angeles Lakers új sztárja, Anthony Davis a Chicago Tribune munkatársával arról beszélgetett, hogy egy nap talán hazatér, és a Chicago Bulls játékosa lesz. Davis azt mondta, hogy a szülővárosáról van szó, úgyhogy megfelelő hely és az idő, és lehetőség lesz rá, szívesen játszik a Bullsnál. A magasember szerint a chicagói játékosoknak sokkal többet jelent ez a játék, mert Chicago egy kosárlabda város - szerinte a Szeles Város a sportág Mekkája.

Anthony Chiang (Miami Herald) úgy tudja, hogy Jimmy Butlernek több megbeszélés is be volt tervezve a szabadügynökpiac nyitását követő napokra, de gyorsan lemondta az összeset, miután találkozott a Miami Heattel. Butler azt nyilatkozta, hogy Dwyane Wade mindig is azt mondta neki, hogy mennyire jó hely Miami, a klub és a benne dolgozó emberek. Azt is mondta neki a franchise ikonja, hogy tökéletesen illene a mentalitása a Heat kultúrájába.

A Lakers lehívta waiverről Kostas Antetokounmpót, akinek így maradt a two-way szerződése - őt nemrég tette ki keretéből a Dallas Mavericks. Az aranysárga-lilák nem garantált megállapodást kötöttek Jordan Caroline-nal - ő a Nevadánál 17 pontot és 9.7 pattanót átlagolt. A New York Knicks nem garantált kontraktusban állapodott meg Kenneth Wootennel.

Fred Katz (The Athletic) forrásai szerint a Washington Wizards vezetősége sokkal egységesebben működik Tommy Sheppard irányításával, mint tette azt Ernie Grunfeld idejében - jóval több infót kap és vesz figyelembe Sheppard a beosztottjaitól. Mint ismert, Sheppardot a múlt héten nevezte ki a Wizards állandó GM-nek, miután Grunfeld menesztését követően ideiglenes státuszban volt - állítólag érkezik még pár új ember a fővárosiak menedzsmentjébe.

Szintén a Washingtonhoz tartozik, hogy Jarell Christian a G-Ligás együttes, a Capital City Go-Go vezetőedzőjéből a Wizards segédedzője lett, előléptették - helyét a fiókcsapatnál Ryan Richman vette át. Katz úgy tudja, hogy a fővárosiak megkeresték Maurice Cheekst is, hogy legyen Scott Brooks első számú segédje, de Cheeks visszautasította a felkérést, marad az Oklahoma City Thundernél.

A végére pedig az Atlanta Hawks irányítója, Trae Young maradt, aki a TMZ Sports kérdésére elmondta, hogy szerinte LaMelo Ball a Top3-ban kelhet el a jövő évi drafton - készen fog állni az NBA-re, mire oda kerül. Young és Ball együtt edzenek a nyáron, és a Hawks sztárja azt is hozzátette, hogy teljesen mindegy, hol fogják kiválasztani Ballt, jó NBA játékos lesz belőle.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus