Hírmorzsák 2019-08-18 (11:00)

A Lakers nem akarja Anthony Davist centerben használni, a csapat komolyan gondolkodik Dwight Howard leigazolásán. Steph Curry szerint a Warriors magja tudja, hogyan kell nyerni, csak most másképp kell ezt megtennie, mint eddig. A Celtics tulajdonosa reméli, hogy a Boston is a 6-8 bajnokesélyes között van, Kemba Walkert dicsérte. Rostermozgások az egész ligából.

Jared Greenberg (NBA TV) a Los Angeles Lakers egyik vezetőjétől úgy tudja, hogy DeMarcus Cousins sérülése ellenére sem akarja a csapat Anthony Davist ötösben használni, legalábbis nem ez lesz az első számú posztja. Rohan Nadkarni (Sports Illustrated) úgy tudja, hogy a gárda komolyan gondolkodik azon, hogy leigazolja Dwight Howardot - ő egyelőre a Memphis Grizzlies játékosa, még nem vásárolták ki, de nem a Memphis nem számít rá, így valószínűleg a későbbiekben le lehet rá csapni.

A Golden State Warriors sztárja, Steph Curry Janie McCauley-val (Associated Press) beszélgetett. Curry elmondta, hogy mindannyian nagyon várják már a szezont és az előttük álló kihívásokat - sok olyan játékosuk van, aki most bizonyíthat, és komoly hatással lehet az együttes eredményességére. A mag tudja, hogyan kell nyerni, csak most egy kicsit másképp kell majd ezt megtenniük.

A Boston Celtics társtulajdonosa, Steve Pagliuca a sajtó képviselőinek elmondta, hogy idén mindenki hozzáállása nagyon pozitív - rengeteg keményen dolgozó játékosuk van, akik szeretnének nagy dolgokat elérni, ennél többet pedig nem kérhetnek. Úgy mennek neki a szezonnak, hogy nincs egy egyértelmű esélyes, akinek a legyőzésére mindenki készül - 6-8 bajnokesélyes klub is van, és Pagliuca abban reménykedik, hogy ezek közé tartozik a Celtics is. Mióta ő a csapatnál van, valószínűleg soha nem volt kiegyenlítettebb és szórakoztatóbb szezon, mint amilyen a mostani lesz.

Azt is elmondta a tulaj, hogy majdnem autóbalesetet okozott, amikor meghallotta a rádión, hogy megszerezték Kemba Walkert - nagyszerű irányítónak tartja, akinek a játékét mindig szerette nézni, kivéve persze ha ellenük lépett pályára. Tavaly, az egyik meccsen egyedül verte meg a Bostont az utolsó 5 percben, úgyhogy örül, hogy ezentúl a Celtics tagja lesz.

Voltak kisebb szerződtetések. Matt Mooney nem garantált kontraktust kapott a Grizzliestől, Ravjon Tucker ugyanilyen szerződést írt alá a Milwaukee Bucksszal, Terry Larrier a Los Angeles Clippersszel, Daunton Hommes a San Antonio Spursszel, az egykori első körös Jarrell Martin pedig a Cleveland Cavaliersszel. Ketten külföldre igazoltak. Egyrészt a Toronto Raptorsszal bajnok Malachi Richardson az izraeli Hapoel Holonnál folytatja. Másrészt a tavaly a Grizzliesnél kosarazó Tyler Dorsey a szintén izraeli Maccabi Tel-Aviv játékosa lett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus