Hírmorzsák 2019-08-20 (10:15)

Victor Oladipo a Pacers új igazolásait dicsérte, szerinte rengeteg fegyverük lesz. A Lakers Dwight Howard mellett Joakim Noah iránt is érdeklődik. Kijött az újoncok kérdőívének végeredménye. David Blattnél szklerózis multiplexet diagnosztizáltak. JJ Barea felépül Achilles-szakadásából az edzőtábor kezdetére. A Hawks hosszabbított Travis Schlenkkel. Mike Miller a Knicks edzői stábjában. Jeremy Lin Kína felé kacsingat.

Arról tegnap este írtunk már, hogy Dwight Howard mellett Joakim Noah is képbe került a Los Angeles Lakersnél.

Az idei draftosztály kérdőívéről nemrég olvashattatok már - részletek ezen a linken.

Volt több szerződtetés és pletyka játékosokkal és szakmai stábokkal, vezetőségekkel kapcsolatban is. Fred Katz (The Athletic) információi szerint a Washington Wizards az edzőtáborra szóló szerződést ad Justin Andersonnak. Sonx Siang úgy tudja, hogy Jeremy Lin előrehaladott tárgyalásokat folytat a Beijing Ducksszal. A New York Knicks segédedzőnek igazolta le Mike Millert - az előző négy évet a G-Ligás együttesnél, a Westchester Knicksnél töltötte. Az Atlanta Hawksnál Travis Schlenk most már elnök és GM is egyben, plusz meghosszabbították szerződését.

Az Indiana Pacers egyelőre sérült sztárja, Victor Oladipo Victor Montiethnek (nba.com) adott interjút, amelyben a gárda új igazolásairól beszélt. Oladipo szerint rengeteg fegyverük van, hiszen Malcolm Brogdon, TJ Warren és Jeremy Lamb, az összes új játékosuk is nagyon hatékony scorer tud lenni. Szerinte jó lesz végignézni, hogy milyen gyorsan tudnak majd összeállni, és hogyan tudnak majd együtt dolgozni.

Tim MacMahon (ESPN) értesülései szerint JJ Barea teljes mértékben felépül a Dallas Mavericks edzőtáborának kezdetére - a Puerto Rico-i hátvéd jobb Achillese januárban szakadt el.

A végére pedig egy szomorú hír maradt: a Cleveland Cavaliers egykori vezetőedzője, David Blatt nyílt levélben jelentette be, hogy primer progresszív szklerózis multiplexben szenved, pár hónapja diagnosztizálták nála ezt az autoimmun betegséget az orvosok.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus