Hírmorzsák 2019-08-26 (10:00)

Caris LeVert 3 évre 52.5 millió dollárért hosszabbított a Brooklynnal. Brook Lopez szerint a Bucks tökéletes igazolásokat hajtott végre, kivéve Robin Lopez megszerzését. James Harden 240.000 dollárt adományozott a houstoni kosárpályák felújítására. A Blazers 5 meccs erejéig a 76/77-es szezon throwback mezeit fogja viselni.

A nap híre a Brooklyn Netstől érkezett: Sean Marksék 3 évre 52.5 millió dollárért hosszabbítottak Caris LeVerttel. Új szerződése 2020/21-ben 16.2 millió dollárról indul, utána 17.5, illetve 18.8 milliót fog keresni. Az időzítés is érdekes: LeVert tegnap ünnepelte 25. születésnapját. Az érintett egy videóüzenetben annyit mondott, hogy itt kezdte a karrierjét, itt is akarja folytatni.

Arról tegnap este írtunk már, hogy a Milwaukee Bucks centere, Brook Lopez Alex Kennedyvel (HoopsHype) beszélgetett. Ebben az interjúban azt is elmondta Lopez, hogy úgy érzi, tökéletes húzásokat eszközöltek a nyár folyamán... kivéve Robin Lopez szerződtetését, azt nem igazán érti. (A Lopez-tesók legendásan jóban vannak, de ez a fajta szurkálódás mindennapos náluk, Brook is elnevette magát a mondandója után.)

A Houston Rockets sztárja, James Harden 240.000 dollárt adományozott a houstoni kosárpályák felújítására, amelyek a 2017-es Harvey hurrikánban megsérültek. Harden azt nyilatkozta, hogy manapság az élet minden területén a közösségi média van a középpontban, a gyerekek pedig nem játszanak kint a szabadban, csak a videójátékokkal a telefonjukon. Aktívnak kellene lenniük, szórakozniuk kellene, és gyereknek lenni. Azt is hozzátette Harden, hogy a pályák rendbehozása csak a kezdet - szeretné megváltoztatni, jobbá tenni Houstont. A hurrikán nagy hatással volt a térségre, ezért szeretett volna némi pozitív energiát és fényt hozni az itteni közösség életébe. Kis lépések ezek, de a jó irányba haladnak - pár éven belül az egész várost meg fogják változtatni, legendássá teszik.

A végére pedig a Portland TrailBlazers maradt, amely 50. évfordulóját ünnepli a ligában. Az oregoni együttes egyetlen bajnoki címét az 1976/77-es idényben nyerte, ezért a Blazers játékosai az ebben a szezonban viselt mezek dizájnját fogják használni 5 idei hazai találkozón.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus