Hírmorzsák 2020-01-02 (10:30)

Darren Collison a visszatérést fontolgatja - a Lakersbe vagy a Clippersbe. Elhunyt David Stern. Jonathan Isaac bal térde megsérült - először a legrosszabbtól tartott Isaac, utána kicsit megnyugodott. Carmelo Anthony elképzelte, hogy a Knicks visszavonultatja 7-es mezszámát. Josh Richardson úgy érzi, a felelősség vállalásával vannak gondok a Phillynél. Jared Dudley szerint Kevin Durant nyári döntésében az is szerepet játszott, hogy a Knicks edzőközpontja messze van a várostól.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy Darren Collison a visszatérésen gondolkodik, és két kinézett csapata is van: a Los Angeles Lakers és a Los Angeles Clippers. Mint ismert, a hátvéd a nyáron teljesen váratlanul visszavonult vallási okokra hivatkozva - ettől függetlenül több csapat is figyelte a sorsát, mert úgy számoltak, hogy visszatér, úgy tűnik, nem is alaptalanul. Woj úgy tudja, hogy Collison februárban öltene újra mezt, akkorra várható, hogy eldől, hol láthatjuk újra.

Arról tegnap este írtunk már, hogy 77 esztendős korában elhunyt a liga előző komisszárja, David Stern.

Van sérülés is. Az Orlando Magicnél Jonathan Isaacnek megrándult a bal térde - az MRI eredménye ma lesz nyilvános, akkor lehet tudni, hogy mennyit kell kihagynia. Isaac látszólag elég komoly fájdalmakat élt át a pályán, fogta a térdét, és le is kellett őt vinni a pályáról. Maga az érintett azt mondta, hogy amikor érezte a bajt, egyből a legrosszabbra, egy nagyon súlyos sérülésre gondolt. Aztán ahogy telt az idő, egyre kevésbé fájt a térde, és akkor kicsit megnyugodott - persze a vizsgálatokra szükség van, hogy biztosak legyenek abban, hogy nincs komoly probléma.

A Portland TrailBlazers kiscsatára, Carmelo Anthony ma hajnalban visszatért egykori csapatához, a New York Knickshez, hiszen a Blazers a Madison Square Gardenben vendégeskedett. Melo a meccs után elmondta, hogy a himnusznál felnézett a mennyezetre - azt mondják, hogy az életben fontos a képzelőerő, úgyhogy elképzelte, ahogy a Knicks visszavonultatja a mezét. Érezte a közönség szeretetét azoktól, akik kint voltak a csarnokban, sokat jelentett számára az az ováció, amivel fogadták. Rengeteg időt töltött az MSG-ben, ezért különösen jó érzés volt neki ez a reakció a nézőktől.

Arról tegnap olvashattatok már, hogy Al Horfordnak nem megy a Philadelphia Sixersnél, a csapatnak azonban más gondjai is vannak, erről beszélt Josh Richardson Keith Pompey-nek (Philadelphia Inquirer). Richardson szerint nem vállalnak jelenleg felelősséget. Az újak, köztük ő sem akarnak problémát okozni azzal, hogy túl nagy szerepet vállalnak - játszani játszanak, de a versengés nincs meg bennük. Amikor odatették magukat idén, az nagyszerű volt, de amikor gondjaik voltak, akkor elkezdett szétesni a gárda, és itt kezdődnek a problémák. Mindig arról beszélnek, hogy a bajnoki cím a céljuk, de még nagyon messze vannak attól, hogy ezért játszhassanak - rengeteget kell fejlődniük.

A végére pedig a Los Angeles Lakers játékosa, Jared Dudley maradt, aki Bill Oramnek (The Athletic) elmondta, hogy Kevin Durant azért is igazolt a Brooklyn Netshez a New York Knicks helyett, mert utóbbinak 45 km-re van az edzőközpontja a csarnoktól. Mint ismert, Dudley tavaly a Brooklynnál kosarazott - ő elmesélte DeAndre Jordannek, aki utána továbbadta Durantnek, hogy mindössze két percre van a Nets edzőközpontja a Barclays Centertől. Ezt egyébként is tudhatták volna, de nem tudták - ő bent lakott a városban, és 12 perc alatt ott volt a tréningeken, ami óriási előny.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus