Joel Embiid a Team USA-t választotta a 2024-es olimpiára

Embiid nemet mondott Franciaországnak és Kamerunnak is. 

Az ESPN jelentette, hogy Joel Embiid az amerikai válogatottat választotta a 2024-es párizsi olimpiára.

A Philadelphia 76ers centere Franciaország vagy Kamerun nemzeti csapatában is játszhatott volna, de a lap szerint ma reggel arról tájékoztatta a Team USA illetékesét, Grant Hillt, hogy náluk kíván szerepelni a jövő évi játékokon.

A regnáló MVP segíteni szeretne a csapatnak abban, hogy visszakerüljön a csúcsra az idei világbajnokság gyengébb teljesítménye után.

Az már korábbi hír, hogy több "elsővonalas" szupersztár érzi úgy, hogy össze kellene állni a 2024-es olimpiára, így LeBron James, Steph Curry vagy éppen Chris Paul is erősen gondolkodik a szereplésen.

Legfrissebb hírlevelünk tartalmából: A Celtics a tehetséget választotta az érzelmek helyett – a Holiday-csere győztesei és vesztesei több nézőpontból – a Lillard-Ayton-Holiday tranzakció története – Clyde Drexler véleménye Lillardról és Aytonról – Brogdon hat lehetséges új állomáshelye – véget ért az a 13 éves korszak, amikor a sztárok döntötték el, hol és kivel akarnak játszani? – Paul George-nagyinterjú – Spencer Haywood 50 évvel ezelőtt eladott pár részvényt, amit nem kellett volna – LeBron James „hosszú életének” titkai – néhány játékos, akinek idén jöhet el az áttörés – videón az 1996-os és 1997-es draft öltönykölteményei.

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus