Kent Bazemore lehet a Houston Rockets hiányzó láncszeme

Atlantában már nem szeretnék, ha Kent Bazemore részt venne az újjáépülésben, Houstonban viszont szívesen látnák a védekezőspecialista swingmant.

Egy helyi szakíró, Kelly Iko (RocketsWire) értesülései szerint nem csak a tegnap hivatalosan is kivásárolt Carmelo Anthony, hanem Kent Bazemore is a Rockets játékosa lehet. Nem titok, hogy Dennis Schröder után Bazemore-tól is szabadulna az Atlanta, és a perceit a fiataloknak adnák. Itt jön a képbe a Houston, Daryl Morey-éknak úgy kellene egy védekezéshez értő, kintről jól dobó, rutinos swingman, mint egy falat kenyér Trevor Ariza távozása után, és ezeket a kritériumokat Bazemore teljesíti. 

Iko szerint a Houston egyúttal kitakarítaná Ryan Anderson szerződését, ami a következő két évben 41.7 millió dollárt garantálna a magasembernek. Bazemore szerződése hasonló nagyságú (37.3 millió dollár két évre), azonban neki a második éve játékosopciós, vagyis jövő nyáron ellenérték nélkül távozhatna. A Houston Anderson mellett odaadná a fiatal Chinanu Onuaku játékjogát és/vagy egy 2019-es elsőkörös draftjogot is. 

Iko úgy tudja, hogy a Pelicans is nagyon szeretné megszerezni Bazemore-t, de ők Solomon Hillt adnák érte, akire a Hawksnak nem igazán van szüksége. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus