Kyrie Irving cserét kért a Brooklyn Netstől

A semmiből sújtott le Kyrie Irving: azt kérte a Brooklyn Netstől, hogy még a cserehatáridő lejárta előtt keressenek neki új csapatot. 

Amikor úgy tűnik, hogy minden irányba állt a Brooklyn Netsnél, és keleti topcsapatként teszi a dolgát, akkor jön a klubnál megszokott őrület egy újabb fejezete: Adrian Wojnarowski jelentette, hogy forrásai szerint Kyrie Irving megmondta a vezetőségnek, hogy cserét kér, boltolják el még a trade deadline előtt.

Irving az utóbbi időszakban kiemelkedő formában játszott, Kevin Durant sérülése óta egyénileg remek meccseket hozott, és bár a csapat érthető módon nem volt a legjobb passzban KD nélkül, de így is tartotta magát a keleti élmezőnyben, és minden esélye megvan (meglenne) arra, hogy amint Durant visszatér, ott legyenek a legszűkebb elitben.

Hogy Irving kérelme mögött mi áll, azt egyelőre nem tudni.

A Netsnél nyáron Durant kért cserét, ki akarta rúgatni a vezetőedzőt és a GM-et, majd visszatáncolt ebből, maradt és úgy tett, mintha nem történt volna semmi, az ősz folyamán Irving antiszemita botrányba keveredett és ki kellett hagynia egy időszakot, illetve Steven Nash-t végül mégis sikerült kirúgatniuk az edzői székből. Ezt követően belendültek, egészen Kelet éléig masíroztak, de az All-Starhoz közeledve élesedik az újabb szappanopera, vagy éppen a régi szappanopera újabb felvonása.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus