Már Jason Kidd a legesélyesebb a Knicks vezetőedzői posztjára

Tom Thibodeau-val nem igazán tud megegyezni a Knicks a szerződése részleteiről, így a Lakers segédedzője első számú esélyessé lépett elő.

Stefan Bondy (New York Daily News) hozta a hírt, úgyhogy nem feltétlenül kell készpénznek venni, de minden nagyobb hírgyűjtő portál átvette, hogy a New York Knicks vezetőedzői posztjára most már Jason Kidd a legesélyesebb.

Bondy úgy tudja, hogy a klub nem tudott megegyezni Tom Thibodeau-val a szerződése részleteiről, a tárgyalások nagyon megálltak azon a fronton, így a végig sokat emlegetett Kidd került a legjobb pozícióba. Állítólag James Dolan tulajdonos nem hajlandó megadni azt, amit Thibodeau kér, itt tart most a történet.

A vezetőség úgy érzi, hogy a Los Angeles Lakers jelenlegi segédedzőjével vonzóbb lehet a csapat a nagyobb szabadügynökök számára... Ám még a Knicks menedzsmentjében is vannak olyanok, akik szkpetikusak Kidd edzői kvalitásaival szemben a Milwaukee-ban és Brooklynban látott produkciói után, így azt szeretnék, ha a vezetőség választaná ki Kidd szakmai stábjának tagjait, hogy megvédjék Kiddet saját magától.

Bondy úgy tudja, hogy Mike Woodson lehet Kidd egyik segédedzője.

A hírek szerint a jelenlegi ideiglenes tréner, Mike Miller is opció lehet, amennyiben Thibodeau-val tényleg nem sikerült megállapodni. Marc Berman (New York Post) információi szerint még mindig Thibodeau az első számú jelölt, de ha vele nem sikerült megegyezni, Kidd lehet a befutó, aki nagyon szeretné betölteni a posztot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus