Scottie Pippen is dühös Michael Jordanre

A The Last Dance miatt. 

Többször is szóba került már, hogy a The Last Dance tulajdonképpen Michael Jordan verziója bizonyos történetekről a pályafutásával kapcsolatban, a dokumentsorozatnak pedig több vesztese is van - az egyik ilyen érthetetlen módon Scottie Pippen.

Az akkori Chicago második legjobb játékosának érdemeiről nagyon kevés szó esik és bár kapott egy részt, ahol bemutatják a családi hátterét, de inkább a negatívumai kerülnek előtérbe - hogy hisztizik a szerződése miatt, hogy szándékosan későn műtteti meg magát, hogy migrénje van döntő helyzetben, hogy leül, amikor a csapatnak szüksége lenne rá, stb.

Ez meglehetősen egyoldalú, valamint érthetetlenül negatív ábrázolás és David Kaplan az ESPN-nél arról beszélt, hogy forrásai szerint Pippen rendkívül dühös emiatt Jordanre, sőt, "több mint nagyon dühös" - elsősorban azért, mert Jordan önzőnek hívja a sorozatban, holott ezt finoman szólva sem tartja korrektnek a korábbi csapattárs.

Pippen nyíltan nem szólalt meg, de többek között már Dennis Rodman is megvédte, aki szerint ő a valaha volt egyik legnagyobbként lenne számon tartva, ha nem állt volna be Jordan árnyékába - úgy fogalmazott, hogy Pippennek "magasabban kellene hordania az orrát" ebben a sorozatban, mint Jordannek.

Nem ő az első, akinek gondjai vannak a sorozattal, Horace Grant például nyíltan kritizálta és nekiment Jordannek - alighanem hallunk még ezekről a dolgokról és talán Jordant is válaszra bírja valaki...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus