Újra összeállhat a Nash-D'Antoni kettős

Ezúttal Nash lehet korábbi edzője főnöke.

Steve Nash és Mike D'Antoni korábban számos sikeres évet töltött el együtt a Phoenix Suns csapatánál, és Frank Isola (The Athletic) forrásai úgy tudják, hogy a duó ismét együtt dolgozhat. Nasht a közelmúltban nevezték ki a Brooklyn Nets élére, D'Antoni pedig segédedzőként csatlakozhat a szakmai stábjához. A Houston Rocketstől távozó trénert korábban szóba hozták a Philadelphia 76ers vezetőedzői posztjával is, de azt az állást végül Doc Rivers kapta meg.

Isola úgy tudja, hogy D'Antoni mellett Phil Handy is esélyes egy segédedzői posztra. Handy sikeres éveket tudhat maga mögött, ugyanis a Cleveland Cavaliers és a Toronto Raptors után idén a Los Angeles Lakers bajnoki címét élhette át testközelből. Segédedzőként Andre Iguodalához hasonlóan ő is résztvevője volt az elmúlt 6 döntő mindegyikének, csak rendre a másik oldalon, mint a játékos.

Handy a Lakersnél kezdte szakmai pályafutását, 2011 és 2013 között a játékosok fejlesztésével foglalkozott a csapatnál. A 2012/13-as idényben Nash a Lakers játékosa volt, illetve a szezon során D'Antoni lett a csapat edzője, vagyis dolgozott már együtt ez a trió.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus