Az újjászervezett Pelicans legyőzte önmagát és a Denvert

Több sérülés is nehezítette a rengeteg új arc csapattá formálódását New Orleansban, az első győzelem a Nuggets ellen erős ragasztó lehet - de JJ Redick Halloween-kosztümje is dobhatott a hangulaton. Denverben végre bemutatkozhatott Michael Porter Jr., Miamiban továbbra is bizonyítanak az új emberek, egy a "Kawhi Leonard a Spurs ellen" mérkőzés pedig egy év alatt a napi hírek aljára került.

Jrue Holiday visszatérése nagyot segített a New Orleans periméter-védekezésén és labdajáratásán, ebből profitált Jahlil OkaforBrandon Ingram és Frank Jackson is:

JJ Redick egyelőre limitált szerepkörben van a gárdánál, de a jelmezversenyben ő nyert:

Zion Williamson is ott volt a padon - át is rendezte Jaxson Hayes arcát, illetve az "ülésrendet":

Michael Porter Jr. egy teljes szezon és az idei első néhány meccs kihagyása után végre-valahára élesben is pályára léphetett az NBA-ben - biztatóan mozgott:

Miamiban Kendrick Nunnról külön is írtunk reggel, de Tyler Herro remeklése mellett érdemes kiemelni a nyáron Portlandből érkezett Meyers Leonardöt is:

Kawhi Leonard és DeMar DeRozan találkozója ha nem is egy a sok közül, de alig egy év alatt elvesztette az élét, olyan ütemben történnek az események az NBA-ben:

DeRozan és Beverley egymásra talált, de meglepően gyors békülés következett:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus