Kawhi Leonard kezd ébredezni, Ja Moranték a Spurst büntették

A Clippers klasszisa 36 pontot és két óriási posztert szállított a Warriors ellen, kezd emlékeztetni torontói önmagára. Az újoncdíjra esélyes Ja Morant a szezonban sokadjára ugrott bele látványosan a gyűrűbe, ám mindez eredményességgel párosul, a Grizzlies szétszedte a San Antoniót is. Brandon Ingram egy másik díjra ácsingózik, tesz is érte, hogy megkapja, Spencer Dinwiddie ezúttal túlragyogta Jimmy Butlert, Zach LaVine 43 pontja nem ért győzelmet, Devin Booker két villanása döntött a Suns javára, James és Kuzma lerendezte Doncicékat, Davis Bertans pedig igazolta, hogy a gyűrűhöz közel is hatékony. 

Kawhi Leonard ha nem is pihente le az alapszakasz első felét, de olyan sok mindenre nem emlékszünk tőle - a mai 36 pontjára és két hatalmas zsákolására már fogunk. Ja Morant nem csak ponterős és zsákolóbajnok-jelölt, hanem nagyon jó irányító is, ma 14 gólpasszt osztott ki, Jaren Jackson Jr. köszönte szépen a segítséget - ha nincs DeMar DeRozan, még ennél is nagyobb verés lett volna a vége a Spursnek. 

Brandon Ingram tovább harcol a Legtöbbet Fejlődött Játékos díjáért, Spencer Dinwiddie jobban játszott, mint Jimmy Butler. Zach Lavine 43 pontjáért nem járt győzelem, Devin Booker villanásaiért igen. LeBron James először jutott el karrierje során 35 pontig és legalább 15 lepattanóig, mellette Kyle Kuzma pótolta Davist - Luka Doncicnak nem ment ma. A végére a Wizards maradt, akik megint győztek, a sérülésből visszatérő triplakirály, Davis Bertans pedig tőle szokatlan megoldással szerzett kosarat. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus