LeBron és Davis félmeccses parádéja éppen elég volt a Suns ellen

A Lakers az első félidőben agyonverte a Sunst, de Devin Bookerék ilyen könnyen azért nem adták a W-t. Carmelo Anthony csillogását ellensúlyozta Mitchell Robinson és Julius Randle, míg Giannis közel 30-20-as meccse is majdnem kevésnek bizonyult a Shabazz Napier vezette Wolves-kiegészítők ellen. Markelle Fultz, Nik Vucsevics és DJ Augustin kiválóan játszott az Orlandóban, amelyben Jonathan Isaac talán megúszott egy térdszalag-szakadást. 

LeBron James és Anthony Davis több megalázóan könnyű kosarat is szerzett a Suns ellen az első félidőben, 30 pont volt közte - mellettük viszont csak Avery Bradley játszott igazán jól, így fordulás után jött Devin BookerKelly Oubre Jr. és szoros lett a vége:

Carmelo Anthony meccséről már írtunk, mellette viszont Lillardostul csődöt mondott a Portland, míg a túloldalon Mitchell Robinson nem hibázott mezőnykosarat és a nap egyik legnagyobb húzását mutatta be, Julius Randle pedig szintén remekelt. Giannis Antetokounmpo 32 pontot és 17 lepattanót szerzett extra hatékony dobások mellett, de mellette elfogyott a csapat, a túloldalon viszont Shabazz Napier mellett több kisebb jó teljesítmény is akadt. 

A Wizards játéka ma eléggé leszűkült Bradley Bealre, miközben a túloldalon Nik Vucsevics, DJ Augustin és Markelle Fultz is nagyszerűen játszott - Jonathan Isaacre pedig nagyon vigyázott az őrangyala (a sérülését ide kattintva nézhetitek meg). 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus