Matisse Thybulle ezúttal az olimpiáról készít videónaplót

A Sixers ausztrál védőklasszisa tavaly a buborékról rakott össze igényes videósorozatot, most az olimpiáról teszi ugyanezt.

Idén az Év Második Védőötösébe választott ausztrál hátvéd-kiscsatár saját YouTube-csatornáján jelentkezik be rendszeresen, végigkövethetjük, hogyan készül egy válogatott az olimpiára:

Az első részben a 24 éves ausztrál-amerikai kettős állampolgár játékos először edz együtt az ausztrál válogatottal, ahol új neki a társaság, a figurák és a labda is. Az első felvételeket titokban készítette - és zokniban:

A második részben Patty Mills tart csapatösszetartót, ahol még ajándékcsomagot is kioszt, Thybulle számára ismeretlen ételekkel. Másnap reggeli, irány az edzés zokniban, ahol Joe Ingles osztja az észt. A szállodában már várja néhány doboz, amiben rengeteg cuccot kap a csapatot szponzoráló világcégtől - a csomagban van többek között tíz pár könyökvédő... Az epizód végén túráznak egyet a Hollywood felirathoz, majd csomagolás, és irány Las Vegas...

A harmadik részben már a kosárlabda is megjelenik, edzés és edzőmeccs, megkezdődik az igazi munka. Kiderül, hogy a Mandalay Bay luxushotelben is akadnak gondok, ebből egy spontán folyosói csapatösszetartás kerekedik. Megkapja a csapat hivatalos cipőjét, végre nem zokniban közlekedik a szobáján kívül. Joe Ingles jelenti be az edzésen, hogy Patty Mills fogja vinni az ausztrál zászlót, majd megismerkedünk az ausztrál olimpiai egyenruhával is - az epizód végén ismét irány a csapatbusz, de ezúttal már Tokióba veszik az irányt:

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus