Nikola Jokics újra nyeregben van, előbújtak a torontói veteránok

A szerb center ezúttal tripla-duplával tolta meg a denveri szekeret, Kyle Lowry és Serge Ibaka bajnoki mentalitást villantott, Shai Gilgeous-Alexander karriercsúcsot szórt a Sunsnak, továbbra is ezerfejű a Miami és az Indiana. Ma az újonc Grant Williams volt a bostoni trió harmadik tagja, Jordan Clarkson meccset nyert a Cavsnek, Russell a Warriorsnak, Joel Embiid extrája viszont nagyjából semmit nem ért Porzingis és Hardaway ellen. 

Nikola Jokics mellett Jamal Murray-t is emeljük ki, hiszen 28 pontot szórt, jól működött kettejük párosa. A Joker egyébként karrierje 33. tripla-dupláját hozta, amivel egyrészt lehagyta Rajon Rondót, másrészt utolérte Bob Cousyt, akivel így most közösen birtokolják az örökranglista 10. (!) helyét. 

Siakam, Gasol és Powell sem játszhatott a Raptorsban, ilyen esetekre tartják Kyle Lowryt és Serge Ibakát. Shai Gilgeous-Alexander és Danilo Gallinari szépen felkészült a Clippers elleni rangadóra, de a sokat és okkal ekézett Dennis Schröder is szép napjait éli:

A Miamiban ezúttal Adebayo, Robinson és Dragic játékát lehet kiemelni, de többen is remekeltek, ugyanez igaz a Pacersre, ahol Sabonis, Turner és Warren is villogott:

Jayson Tatum és Jaylen Brown mellett ma Grant Williams volt a harmadik testőr, Clevelandben Jordan Clarkson, San Franciscóban D’Angelo Russell nevétől volt hangos a csarnok. Joel Embiid nagyszerűen játszott, csak éppen a túloldalon Porzingis és Hardaway Jr. vezetésével csapatszinten volt más kaliber a Dallas. Ish Smith hibátlan 26 pontos meccse sem ért győzelmet...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus