Emlékezetes szezonnyitóra készül az Euroliga-döntős Sopron

Valódi ünnepre készül a Sopron női gárdája vasárnap: díjátadók, visszavonulás, szerződésaláírás, közös fotózkodás - a belépés díjtalan.

A wb-sopron.com cikke:

Minden bizonnyal már mindenki izgatottan várja, hogy ismét tétmérkőzésen láthassa a parketten csapatunkat. Vasárnap 18 órakor a Cegléd ellen nekivágunk a szezonnak, mindezt ünnepi keretek között. A belépés díjtalan! 
 
Az álomszerű 2017/18-as szezont követően lesz mit ünnepelni vasárnap, de nem csak a FINAL4 döntőnek és a bajnoki aranyéremnek emléket állító zászlók magasba emelkedése melengetheti meg szívünket. 
 
Jó lesz látni Akadémiánk fiataljait is, a kis darazsakat, akik között ott bújnak meg leendő bajnokaink. 16.20 órától ők veszik birtokba a parkettát, melyet 17 órától átengednek a két felnőtt csapatnak, majd 17.20-tól jönnek a legkisebbek, a 6-11 év közötti korosztály. A bemutatók után ők már a pálya mellől fogják követni példaképeiket, akik látványos fényshow keretében futnak majd ki az újonnan átadott, modern öltözőjükből. 
 
A zászlók felhúzása után kiderül, ki is kapja az Év Játékosa díjat, majd búcsút veszünk egykori játékosunktól, Zsovár Orsolyától. 
 
A köszöntő és a Himnusz elhangzása után egy fontos szerződés aláírására is sort kerítünk a középkörben, majd a játékvezetői hármas sípszavára útnak indul a Cegléd elleni bajnoki, mely a 25. lesz a két klub egymás elleni történelmében. Az eddigieket mind mi nyertük, és joggal bízhatunk abban, hogy vasárnap sem szakad meg a hibátlan sorozat. 
 
A szünetben is érdemes lesz figyelni, hiszen köszöntjük az elmúlt szezon legtöbbet fejlődött fiataljait. Megérdemelnek majd ők is egy nagy tapsot! 
 
A mérkőzést követően pedig várunk mindenkit a D szektorhoz (kanyar), ahol szurkolóinkkal közösen szeretnénk egy fotót készíteni. 
 
Legyünk minél többen, és töltsük meg az Arénát!
 
 
fotó: wb-sopron.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus