Kiszállítással foglalkozik a magyar válogatott játékos

A DVTK kosarasa hazautazott az Egyesült Államokba. 

fotó: dvtk.eu

A legutóbbi idényt a DVTK-nál töltő magyar-amerikai Goree Cyesha Arizonában vészeli át a koronavírus-járványt, és bár azt még nem döntötte el, Miskolcon folytatja-e pályafutását, hosszabb távon saját lakást szeretne vásárolni Magyarországon.

Most viszont nem a kosárlabdával foglalkozik:

– Olyan cégnél dolgozom, amely állatokra specializálódott. A piac nagyjából ötmilliós, mert a koronavírus miatt mindenki karanténban van, és sokan sokféle dolgot rendelnek a háziállataiknak, például ennivalót és mást, amit nem tudnak most beszerezni az üzletekben. Online befut a megrendelés, én felveszem a raktárban a dobozokat, a csomagokat – és kiszállítom. Nagyon kemény meló, alaposan leterhel – mondta a Nemzeti Sportnak.

– A tizenkét órás munka alatt hetente háromszor napi négyezer kalóriát égetek. Szerencsére a szomszédunkban van egy kosárlabdapálya is, hogy fejlesszem a dobásaimat és más készségeimet, de muszáj pihennem is, mert tavaly nyáron nagyon sok feladatom volt előbb a 3x3-as válogatottal, aztán a DVTK-val. És ha nincs a járvány, biztos vagyok benne, hogy most az olimpiára készülnénk, a két lehetőségünkből egyet, az indiait vagy a budapestit kihasználtunk volna. Az elmúlt két évben alig álltam le, most örülök annak, hogy szusszanhatok és sok időt tölthetek a családommal.

A teljes cikk itt olvasható!

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus