Megérkezett az Európa-bajnokságra a magyar válogatott

A tervezettnél hosszabb idő alatt, de megérkezett Ljubljanába a nemzeti csapat.

Mi tagadás, rövidebb utat tervezett a csütörtökön rajtoló Európa-bajnokságra hétfőn délután elinduló magyar női kosárlabda válogatott. Pedig csak a szomszédos Szlovénia volt a cél, egészen pontosan Ljubljana, ám egy baleset a fővárosba vezető autópályán jó másfél órával meghosszabbította az utazást. - olvasható a hunbasket.hu-n.

Persze nem kellett félteni Dubei Debóráékat, akik egy römipartira invitálták a vállalkozó kedvű stábtagokat. Így aztán a várakozás amúgy unalmas percei is jobban pörögtek, s amikor este kilenc óra után megállt a csapatot szállító autóbusz az egyébként pazar szálloda előtt, már nem is volt téma az a közlekedési dugó.

Ljubljanában két csoport küzdelmeit, valamint a negyeddöntőket és a helyosztókat bonyolítják majd, így jelenleg két csoport nyolc csapata érkezett meg Szlovéniába. A szervezők mindenkit a Radison Blu Hotelben szállásoltak el, a mieinknek a 13. szint jutott.

A felkészülését a spanyolok elleni győzelemmel záró magyar csapatnál mondanunk sem kell, hogy remek a hangulat, nagyon várják már a lányok a csütörtökön 12.15-kor kezdődő nyitómeccset Szlovákia ellen. Szerdán délben a csarnokkal is megismerkedhetnek Kiss Virágék, Székely Norbert szövetségi kapitány egy nyolcvan perces tréninget vezényel majd nemzeti csapatunknak.

A szerda egyébként már hivatalos napnak számít a kontinenstornán, így többek között a hivatalos fotózáson is részt kell vennie minden válogatottnak. Az egyébként garantáltan jó hangulatú eseményről közösségi felületeinken igyekszünk részletesen beszámolni.

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus