Veretlenül nyerte a Budapest-válogatott az EYBL tornát

Hibátlanul teljesített az U13-as Budapest-válogatott a fővárosi EYBL első fordulójában a múlt hétvégén a CAMUGO-csarnokban rendezett EYBL-tornán. 

Az együttes  Bosnyák Jácint (Óbudai Kaszások) - segítői Boronyai Zoltán (Zsíros Akadémia) és Kozma Norbert (Vasas Akadémia) – vezetésével mind a négy mérkőzését megnyerte. A fővárosi fiataloknak a legnehezebb dolguk a nyitó mérkőzésen volt a kárpátaljai, ungvári legénység ellen, a többi mérkőzését simán, fölényesen nyerte az együttes. 

Az U13-as Budapest-válogatott eredményei:


BC Uzsgorod (ukrajnai) – Bp. Válogatott 66-69
L.d.: Dócs 14, Lantos 13, Borosnyai 12

Bp. Válogatott – Div Basket (szerb) 77-30
L.d.: Borosnyai 17 Lantos 14, Radácsi 9

Bp. Válogatott – MBA Prievidza (szlovák) 91-50
L.d.: Borosnyai 19/3, Dócs 16, Lantos 10

Bp. Válogatott – BBA Komarno (szlovákiai) 89-50
L.d.: Borosnyai 17, Szöllősi 16/3, Győr 11, Radácsi 11/3

A torna MVP-je Dócs János Antal (Óbudai Kaszások), az All Star csapat tagja Borosnyai Soma (Vasas Akadémia), a csapat legjobbja pedig Lantos Levente (Zsíros Akadémia) lett.

A Budapest válogatottban Makra Zétény és Marossy Ádám (Budafoki KK), Lantos Levente, Szántó Soma (Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia), Borosnyai Soma, Szöllősi Máté, Radácsi Anton, Gomes Dávid, Galavits Levente, Szokolik Gergő (Vasas Akadémia), Czirkos Ákos Péter, Dobler-Szeleczky Bence, Dócs Antal János, Győr Szilárd, Paár Ákos és Szabados Mátyás (Óbudai Kaszások), valamint Sborgi Davide Emanuele (Vasas Akadémia)  szerepeltek.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus